Egy fiúnak mikor illik az apósától megkérni a lánya kezét?
Figyelt kérdés
Hu remélem érthetően írtam le. Az a lényeg hogy ha meg akarom kérni a barátnőm kezét, akkor az eljegyzés előtt mennyivel illik beszélni az apával?2021. jún. 15. 10:29
32/57 anonim válasza:
Én előbb kérdeztem meg a barátnőmet, igennel felelt. Egyedül elmentem az apjához és tőle és elkértem. Szerintem ez a tisztet jele, fontosnak éreztem, hogy ezt megtegyem. 28/F
34/57 anonim válasza:
Mindegy, a lényeg hogy eljegyzés előtt kérd el. Arra számíts, hogy ha az apa visszautasítja és a lány engedély nélkül megy hozzád, akkor nem lesz hozomány!
36/57 anonim válasza:
Aztán remélem eddig nem volt semmi etye-petye. Majd a nászéjszakán!
38/57 anonim válasza:
Én valahogy igen mérges lennék egy ilyen huzastol. Felnőtt önálló nő maga dönt az életéről
39/57 anonim válasza:
És a menyasszony elkerhet téged a kedves mamától?
40/57 anonim válasza:
A barátnőddel megbeszélted? Csak hogy ne legyen csúfos bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!