Szégyenlik azt a párom szülei, hogy dolgozom?
SziasztokA 24 éves vagyok, egyetemista nő.
Nem rég összeköltöztünk a párommal, abba a faluba ahol az ő szülei is laknak.
Mivel online van az egyetem és falun lakunk, elkezdtem zöldségpalántákat termeszteni eladásra. Nehogy azt gondoljátok, hogy ipari mennyiségben, csak hobbyból és a városi ismerőseim megveszik. Lett salátám, spenótom, azt is eladtam, néha szedek medvehagymát. Ez egy plusz bevétel, mivel csak 4 òràval tudok dolgozni egyetem mellett.
A párom szülei, tele beszélték a párom fejét, hogy ez milyen szégyen, hogy tudják a faluban, hogy mit csinálok, hogy adok el minden "füvet" ami az utamba esik, és hogy jaj miket mondanak a faluban. Hozzá tenném, hogy mezőgazdászok, állatokat tartanak, tehãt ők is "falusi" emberek, így nem értem pontosan, hogy mi a bajuk. A páromnak azt mondták, hogy szégyenlik magukat a faluban, mert az emberek azt hiszik, hogy a fiuk nem tud eltartani (ez is a célom, hogy ne legyek eltartott!!!)
Hogy kell kezelni ezt? Lassan a páromat is zavarja úgy látom..
Légy büszke magadra.
Ne foglalkozz velük.
Nem is kell hogy eltartott legyél mert akkor ki vagy szolgáltatva a párodnak, most még ok hogy fiatal vagy de ha 40 leszel és nem dolgoztál a szakmádban, vagy nincs egyéb munkatapasztalatod, nem fogsz kelleni sehová. A párod meg vagy elhagy, vagy nem, akár mekkora is most a szerelem. Meg az is lehet hogy vele lesz valami és azért jó lesz ha Te is keresel stb. bármi lehet az életben. Egyébként férfi vagyok.
Tehát nem munkával van na a bajuk, hanem azzal hogy nem akarsz eltartott lenni. Egyébként meg tök jó amit csinálsz, hogy vállalkozol, dolgozol. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!