Szidtam a párom anyját. Rá ment a kapcsolatunk. Kérjek bocsánatot?
Igy van,ha atgondolja és keresni fog meg tudjátok beszélni,kompromisszumokat kell kötni.
Da ha te mész nyalizni,o is és az anyja is iranyitani fognak,hiszen tudják befolyásolható vagy.Állandoán attol félsz majd ha nem csinàlod azt amit az anyja akar kidob??tudod mi lesz belole?egy csicska!Te tepersz majd h a pasid meg az anyja szeressen?bocsi ha durva vagyok de ne legyél hülye.
Ez az ember nem szeret,rendben hogy az anyja ennyire fontos de ilyen ember ne akarjon kapcsolatot hanem költözzön haza anyucihoz.
Ne akarj ilyen férjet se ilyet apát a gyerekeidnek.Keress tökös férfit aki nem erölteti rád a családját,ahol van döntési lehetőséged.Nem zsarol vagy dob el magátol anyukáért,apukáért
en is szeretem a szüleim,de a férjem az első.
Ez nem férfi. Köze nincs hozzá.
Eddig nem tapasztaltál ilyen jeleket,hogy kisfiú szintjét sem üti meg? Te is figyelhettél volna... Luxus megismerni valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!