Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért magának neveli az anya...

Miért magának neveli az anya a fiát?

Figyelt kérdés

Szinte minden nő utálja az anyósát, mert az mérgezi a kapcsolatukat.

Nem képes elengedni a fiát, elfogadni hogy az felnőtt. Féltékenyek, az egyedüli nők akarnak maradni a fiúk életében.

A fiú nem áll ki a párja mellett. Anyuka a legjobb.

Miért van az hogy egy anya ennyire "magának neveli" a fiát?

Jó hogy már nem elégíti ki szexuálisan. Akkor teljes lenne a kép, nem lenne szükség barátnőre.

A barátnő meg minek marad ilyen fiú mellett? Gyereket is szülnek az ilyennek, és sopánkodnak. Tele van ilyen kérdésekkel ez a kategória.

Ők is ilyen anyuci pici fiát nevelnek majd?

Minek kell egyáltalán pár hónap után szülni, ha tudják milyen a pasijuk?

Beköltözni a "gonosz" anyós nyakára?

2021. jan. 3. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem feltétel az,hogy anyós elvált egyedül neveli a gyereket

Anyósom boldog párkapcsolatban él 55 éves,van egy lánya is aki 20 éves. Párom 31f

Nálunk az első évben amikor összeköltöztünk, állandóan ment az Messenger üzenetek videó hívások napi 3x, hetente hétvégére hazajárkálás,én ezt fél év után meguntam és köztem a párommal,hogy semmi bajom az annyjával,de külön életet szeretnék élni,ha az anyját jobban szereti költözzön ide, de én akkor lelépek

Anyósnak is lett szólva,hogy szeretnék kettesben élni,picit csökkentsék le amit művelnek

Kérem szépen heti 2x beszélnek 10 percet

Havi 1x megyünk mi vagy ők jönnek

Szépen a sarkadra kell állni

2021. jan. 3. 16:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, apósod mennyivel idősebb anyósodnál?
2021. jan. 3. 16:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
fiatalabb 2 évvel
2021. jan. 3. 16:57
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos nekem is ilyen anyós jutott, a férjem az egyetlen pici fia (együtt vannak apóssal). Az a helyzet, hogy ez az egész azért 2 emberen múlik, és a férfinak kell férfinak lennie, és kiállnia az anyjával szemben, ha ez sikerül, akkor jelentős javulás érhető el. Legalábbis nálunk javult a helyzet.
2021. jan. 3. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk anyòs apòs detto ugyanugy csüngene rajtunk.

Sok mindent nem mondunk màr el nekik.

Ha emlited h voltunk a városban,hol voltatok??mit vettetek?

De ha telefon beszélgetés van mindig kérdezik,dolgoztunk?voltunk valahol?

Az apòs összemart a szüleivel 20 éve,3 testvérével ugyszintén.

Most teljesen "egyedül" van ugyh megpròbál fontosnak maradni.Mert a 2 fiàn kivül meg anyòsom kivül senkinek nem tünne fel kb ha eltünne.

Csak màr beteges ragaszkodássà fajultak a dolgok,amit nehezit h a sògorom anyuci apuci kisfia,igy az h ö mindent megoszt velük,mindent velük beszél meg a felesége helyett ezt a fajta "figyelmet és törödést" várják tölünk is.

Balhé nélkül évröl évre egyre jobban leszakadunk tölük,hùzzuk meg a hatàrokat szòval sokkal jobb a helyzet.

2021. jan. 4. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az apám (nemzőm, elhagyott) anyja volt valami ilyesmi. Rettegésben tartotta a fiát szinte. Nem engedte a korábban apámnak vásárolt lakásba beköltözni apámat, és a lakásprobléma miatt hozzáment egy piócához (anyám helyett). Igazi gerinctelen alak az én nemzőm, de rengeteg mindent elrontott a nagymamám is.

Nos, mindent megteszek azért, hogy én később ne legyek ilyen.

20F

2021. jan. 4. 11:43
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen anyákat/apákat sajnálgatás helyett pszichiáternek kellene kezelni. Egyszerűen beteges hogy házi ingyenes pszichológusnak köti saját magához a saját gyerekét felnőtt korában. Mert neki rossz. Oké, ha rossz neki, tegyen ellene, és ne a fiát/lányát szivassa.
2021. jan. 4. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Èn jàrtam egy sráccal akinek az anyja azt mondta nekem egyszer hogy kèt fia közül Àdàmhoz menne felesègül mert annyira jò ember. :D

Minden hètvège az ö csalàdjàròl szòlt, a szombat dèlelött kizàrag anya-fia program volt kettesben. Amikor ö, az anyja meg èn kocsival mentünk valahova, hátra ültetett hogy az anyja ülhessen elöl mellette.

Most meg nem talàl baràtnöt, nem èrti mièrt...

2021. jan. 5. 08:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem minden anyós sárkány. Az enyém például nagyon kedves, szorgalmas asszony. Sokszor mondom a páromnak, hogy milyen szerencsés, hogy ilyen anyja van és milyen jó neveltetést kapott. Sajnos, nekem ilyesmihez a saját anyámmal nem volt szerencsém, mivel eldobott minket magától, így tényleg próbálom megbecsülni azt, amit az anyósomtól kapok; süteményt, jó szót, akármit. Nem zavar az sem, ha néha megkér, hogy mosogassak el náluk, vagy ilyesmi, szerintem ez teljesen belefér.
2021. jan. 5. 09:10
 20/20 anonim ***** válasza:
69%

Hát sajnos az én anyósom is ez a kategória.

Annyi szerencsém van, hogy a párom is látja, hogy ez nem normális viselkedés, szóval próbálja a lehető legjobban kezelni ezt a helyzetet, amennyire lehet. Viszont nem akarja megbántani, így sose mondaná el neki, hogy sok és zavaró, amiket művel.. ezt megtettem helyette én. Azóta nem valami jó a kapcsolatunk, de legalább rólam leszállt, és így nyugodtabb az életünk a párommal. Azt meg megtanultam ignorálni, hogy a párommal egyszemélyként miként viselkedik.. az már az ő dolguk. Ha a páromat nem zavarja, hogy 23 éves létére még tutujgatja szinte szószerint, akkor ezvan.

Illetve tudom, hogy zavarja, csak nem akarja megbántani. Mellékesen mielőtt megkapom a rosszindulatú kommenteket, hogy milyen töketlen a párom...hát igen, ebben a dologban tényleg az. De nem is ezért a tulajdonságáért szeretem, hanem minden másért. Ne gondolja senki, hogy kínoznám magam ilyen anyóssal, ha nem "érné" meg..:D

A miértjén én is rengeteget gondolkodtam, és arra jutottam, hogy valószínűleg az alkoholista férje, aki egész életében csak csicskásnak tartotta, és alázza mai napig szavakkal, tettekkel, szeretetet tőle nemkap... miatta van az egész.

A párom, azaz az egyetlen fia "A Férfi" a szemében, akitől várja azt, amit a férjétől nem kap meg.

Sajnos ebből tudomásom szerint sokesetben valódi szerelmi kötődés is kialkulhat a betegebb esetekben.

Néha elgondolkodtat, hogy az én anyósom is ez a durvábbik eset sajnos..

Egyébként meg sajnálom. Elején harhudtam rá, nem értettem. De a valószínűsíthető okokat megtalálva inkább már csak sajnálom, és sokszor ösztönzöm a pátom, hogy foglalkozzon az anyjával többet. Mert még a végén belehal, hogy már nem ő az egyetlen nő a fia életében..

2021. jan. 6. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!