Több mint egy éve visszatérő probléma nálunk az anyós téma és kezdek belefáradni. Kíváncsi lennék a véleményetekre. Mit gondoltok kívülállóként?
Adott egy anyos, aki a szemedben nagyon kedves, a hatam mogott ki tudja...
Minden esetre nem ez a gond. Miota megszuletett a gyermekunk, egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor volt nalunk.
Nem vagyok gonosz, sot probaltam hozza joindulatuan allni, de roviden - irto lusta. Igy maradt az a verzio, h mi visszuk at a gyereket hetvegente. Mivel a csaladom nagyon messze el, igy senki sincs aki segitene neha. Emiatt bosszant a dolog. Ezt tudja jol, egy utcanyira lakik tolunk es megsem jön. Minden esetre elfogadtam, hogy olyan amilyen, illetve a gyereket amugy sem biznam mar ra igy 1,5 ev utan (erre szinten adott okot). Viszont amibol elegem lett, az a szinjatek. A kedveskedes, jopofizas, telefonalgatas, kuldj kepet a gyerekrol, mikor jottok mar at stb. A ferjem miatt jatszottam ezt idaig, kedves voltam sőt... Viszont mostanaban egyre gyakrabban veszekszek vele emiatt. Aztan egy ideig minden jo, mert nyelek egyet, de a problema attol ott van. A ferjem persze nem akar osszeveszni az anyjaval, nem is ez a celom! Csak nem ertem miert tesz ugy mintha minden a legnagyobb rendben lenne es az o igenyuk szerint zajlanak a dolgok.
"Az bánt, hogy...Nem vigyázott a picire soha"
"a gyereket amugy sem biznam mar ra"
Kérdező!
Az nem tűnt még fel neked, hogy össze-vissza beszélsz??!
Kétélű ez a sose jön kérdés. Az én anyósomék sem jönnek, mert nem akarnak visszaélni vele, hogy az övék a ház, amiben lakunk, és van kulcsuk. Így csak akkor jönnek, ha kerek perec hívjuk őket, mi mehetünk bármikor, de ők nem jönnek maguktól.
Szóval egy próbát megér, hátha csak annyi a baj, hogy nem akar tahó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!