A párom családja leszedi a terméseket a kertünkből. Mit tegyek?
Akárhányszor jönnek hozzánk, szedik a gyümölcs fáinkat és a zöldségeinket. Két pofára tömik, elhajigálják a maradékot+zsebben és kézben visznek haza.
Mindezt anélkül, hogy mondanánk nekik és hogy megkérdeznék.
Kezdek besokkalni, rengeteg időnk és pénzünk van a kertben. Ők is kertes házban élnek, csak lebetonoztak mindent, hogy ne kelljen foglalkozni vele.
A párom sokszor szégyenkezik előttem a családja miatt, így nem szóltam neki még ezzel kapcsolatban. Sokszor ő nem is látja, csak én, mivel itthonról dolgozom.
Bejönnek/bemásznak a kertbe és zabálnak meg viszik haza.
Gyerekek is vannak a családban, ők sokszor ki is tapossák a zöldség palántáinkat. Nagyon zavar mert úgy csinálnak, mintha csak úgy ott lenne a kertben és nem a mi kemény munkánk eredménye lenne.
Nem C és nem putris a párom. Vicc kategória hogy jobban tudjátok nálam és bizonygassam, hogy nem C.
Igen a családja tényleg úgy viselkedik de nem C egyik sem. Nem lakunk mi sem putriban konkrétan a város leggazdagabb részében van az otthonunk
Van kutyánk, bent a házban,családtag
A párommal 11 éve vagyunk együtt nyilván nem fogom elhagyni egy olyan dolog miatt amiről nem tehet.
A családja egy része közelebb költözött hozzánk előtte volt hogy egy évig nem láttam őket. Azóta járnak a nyakunkra mióta közelebb élünk egymáshoz.
Mondhatsz, amit akarsz, c. a viselkedésük.
Akkor szeresd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!