Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hátralevő kapcsolatunk során...

Hátralevő kapcsolatunk során tényleg csak hálával fordulhatok felé?

Figyelt kérdés

Elég nehéz helyzetben vagyok. Az anyósjelöltemmel sosem volt felhőtlen a kapcsolatunk, az elejétől kezdve érzem, hogy nem bír engem elfogadni (hozzátartozik, hogy a fiával kettesben éltek szinte mindig, és biztos nehéz volt feldolgoznia a tényt, hogy a fia életébe bekerült egy másik nő - mivel én vagyok az első barátnője). A nő az egészségügyben dolgozik asszisztensként. Tavaly nyáron kiderült, hogy nagyon súlyos betegségem van, és az elejét neki köszönhetően tudtuk elindítani, mivel az ismeretségei miatt előbb kerültem be vizsgálatokra (tehát egy jó pár hónapot megrövidített nekem a vizsgálatokkal). Valószínűleg ha akkor később kerülök kivizsgálásra, ahogy eredetileg történik, már nem élnék, vagy nagyon súlyos beteg lennék. Ezért hálás is vagyok/voltam neki. Azonban a kapcsolatunk ezekután sem javult, sőt egyreinkább elmérgesedett. A nő sokszor már levegőnek néz, nem képes úgy viselkedni, ahogy az korához méltó lenne, nem tud elfogadni rengeteg mindent, többször is hátbaszúrt már. Amikor ezt szóvá teszem, a páromtól állandóan csak azt kapom, hogy nekem örökké hálásnak kéne lennem azért, hogy bejuttatott előbb, különben már rég megdöglöttem volna. Ti is úgy gondoljátok, hogy egy olyan nőre, aki megkeseríti nemcsak a kapcsolatomat, hanem a jövőmet is, örök hálával kéne gondolnom rá, és mindez, hogy a helyi kórházba idő előtt bejuttatott, felülírja a többévnyi szorongást, görcsöt, önvádat és istentelen vitákat a párommal?

Mielőtt bárkiben is felmerülne, amióta együtt vagyok a barátommal, nem kerültem az anyjával olyan közeli kapcsolatba, hogy bármit is tehettem volna ellene. Ez a semmiből kezdődött, tényleg soha nem tettem keresztbe neki, nem voltak olyan megnyilvánulásaim, a saját véleményem ellenére mindigis végtelenül tisztelettudóan és udvariasan viszonyultam hozzá.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2020. júl. 29. 23:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
89%
Itt tényleg a párossal van baj, de nem kevés. Most így beszél Veled, mi lesz később? Hogyan lehet eltűrni,hogy így beszéljen Veled? Menekülj, de gyorsan. Nagyon fogod bánni ha nem.
2020. júl. 31. 13:27
 22/24 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen szadista állatok dolgoznak az egészségügyben, kiszolgáltatva nekik a beteg emberek. Undorító!

Te meg menekülj!

2020. szept. 23. 19:44
 23/24 anonim ***** válasza:
84%
Azóta mizu kérdező? Sikerült annyira összekalapálni magadat pszichésen, hogy ott hagyd a francba ezt a nárcisztikus csürhét?
2020. szept. 23. 19:53
 24/24 anonim ***** válasza:
88%
Reméljük igen, de kétlem. Jellemzően nem hiszik el, magyarázatot találnak mindenre, a lúzer csávó semmiről se tehet stb. Aztán majd jobb esetben mikor a legszebb évei elmentek, rájön, hogy mekkora idióta volt rég szakítani kellett volna. Rosszabb esetben bele sodródik egy házasságba az ürgével, szül egy-két gyereket és boldogtalanul éli le az életet, mert az anyagiak miatt nem tud (nem mer) kilépni a házasságból.
2020. szept. 23. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!