Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszul vagyok a gondolattól...

Rosszul vagyok a gondolattól hogy apósommal legyen a gyerek?

Figyelt kérdés

Régen masszív alkoholista volt. Még most is iszik, de már jóval kevesebbet. Az tiszta sor, hogy azt hogy vigyázzon rá nem hagyjuk.

Viszont mindenbe beleokoskodik, meg beszólogat nekem. Ő azt hiszi vicces. Én vissza szoktam szúrkálni. Nem hagyom magam. Nade nyilván nem szeretném, hogy ha nagyobb lesz a gyerek halgassa, hogy a nagyapja csesztet engem. Meg biztos vagyok benne, hogy ha valamire azt mondanám, hogy nem, 2 percre hátat fordítok és ő rögtön csinálná is. Pár hónapos volt a kicsi, már akkor se volt hajlandó hallgatni rám.

A férjem támogat az apjával szemben. Ha úgy van ő is szól neki meg ilyenek. Viszont eltiltani nem akarja a kicsitől. Hatni nem lehet rá mert lesz...a amit mondunk ha ő máshogy gondolja.

Hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne mindig gyomorgörccsel menjek majd a gyerekkel?

2020. máj. 2. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Én is kivagyok apósomtól, a hideg ráz tőle. Szerintem szólj vissza udvarias de határozott stílusban.
2020. máj. 2. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:

1 Mondjuk mert a fia normális és szeretem?

3 Nem mondanám nyakára járásnak h havonta 2 havonta egyszer elmegyünk hogy lássa a gyereket.

2020. máj. 2. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

"Viszont mindenbe beleokoskodik, meg beszólogat nekem. Ő azt hiszi vicces. Én vissza szoktam szúrkálni."

Ne szurkálódj. Mond meg kerek perec a magadét.

2020. máj. 2. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Hát ritkán rá bízhatod, nem lesz semmi baj. Illetve nagyon előitéltes vagy, hogy csak te rólad fog mesélni! Nem te vagy a világ közepe, nem hiszem hogy végig azt fogja mondogatni a kisgyereknek, h milyen rossz az anyukája. Gyerek meg még felse fogja!

Nem azt mondom, hogy tilts meg mindent, de későbbiek folyamán igen is a legjobb a nagyszülőktől az olyan dolog, amit nem engednek meg otthon. Gondolok itt pl a chips evésre, kis ez vagy az, ami még nem halálos. Bár én elsőnek nagyfaterral motoroztam 100 éves simsonon, az se egy élet biztosítás.

2020. máj. 2. 22:32
 5/7 A kérdező kommentje:

5 Nem attól félek, hogy mit mond neki, hanem hogy mit enged. 3 hós volt mikor megakarta itatni tehéntejjel, mert miaz hogy még csak szopik. Rosszabbat is simán kinézek.

Rábízni az alkohol problémái miatt nem akarjuk. Őszintén nem örülnénk ha ott a gyerek és ő meg iszik. Neadj isten a kocsmába viszi. És nem tudja megállni ha olyan van vagy hívják a komák.

2020. máj. 2. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Ne bízd rá. Állj ki magadért meg a gyerekedért!!
2020. máj. 2. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
egyedül ne hagyd vele. a te vagy a férjed felügyelete alatt lehet a gyerekkel, máshogy nem. ez a legbiztonságosabb, és így azt se mondhatja hogy nem látja az unokát
2020. máj. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!