Anika2225 kérdése:
Ti emennétek ezek után?
Figyelt kérdés
Anyósoméknál már lassan két éve nem igen vagyunk beszélő viszonyban.Még is hívogatnak ebédre bennünket.Amivel nem is lett volna akkora gond.Hanem azzal van hogy múltkor is elhívtak és nem is szóltak hozzám egy szót sem konkrétan csak ültem ott.Nem is értem akkor minek hívtak.Most megint meg hívtak bennünket de semmi kedvem menni úgy hogy konkrétan múltkor se szólt hozzám senki.Most újra meg hívtak bennünket bár nem értem minek hívnak ha nem vagyok jóba velük csak a férjem.2020. máj. 1. 17:36
1/5 anonim válasza:
Te csak akkor tudsz beszélni, ha kérdeznek?
2/5 anonim válasza:
Konkrétan? Ha olyan sült buta és öntelt liba lennék, mint te? Nem.
3/5 anonim válasza:
Nyilván nem csak akkor tud beszélni, ha kérdezik, de ha lenne olyan, amit AKAR mondani, akkor ő is keresné anyósékat. Ha valaki elhív magához, az gondolom, beszélgetni akar, nem csak kiadja, hogy "na szórakoztass".
4/5 anonim válasza:
Meghívnak, mert kedvesek akarnak lenni. Meghívnak, hogy beszélgessetek. Meghívnak, mert szeretnének együtt lenni a gyerekükkel, a te pároddal és tisztában vannak vele, hogy úgy illik, hogy akkor az egész családot, vagyis téged is meghívjanak. Ha nem is vagytok jóban, lehet nem véletlenül hívnak titeket. Pont az a szándékuk, hogy rendezzétek a kapcsolatotokat. De így nem fogjátok. Amúgy ha ott ülsz az asztalnál kukán, akkor mit vársz? Én sem vagyok túl jó viszonyban anyósomékkal, mégis beszélgetünk, ha közösen ebédelünk. Tudod a kommunikáció kérdező úgy működik, hogy én is szólok a másikhoz, meg a másik is hozzám. Ha ülsz ott és egy szót sem szólsz, akkor veled hogy lehet beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!