Mit tegyek, nem akarja apai áldását adni az eljegyzésre?
3 lánygyermekünk van, akik közül a legnagyobb már házas, a legkisebb pedig most kezdi az egyetemet. Viszont a középső lányunk 1 éve dolgozik és 1,5 éve van párja.
Ez a fiatalember arra készül, hogy megkérje a középső lányom kezét, amit én és férjem nagyon nem támogatunk. Sőt férjem kijelentette, hogy nem fogja apai áldását adni. Döntését azzal indokolja, hogy korai szakaszban van még a kapcsolatuk. Ő még nem férfi, hanem fiú. Nincs fixkeresete, se életképe. Szerinte nem is szereti a lányunkat.
Tehát hajthatatlan.
Valószínűleg a fiú megse fogja őt kérdezni, hanem a háta mögött fogja megkérni a lányunk kezét.
Viszont az esküvőt nem fogjuk engedélyezni az biztos
Ti mit tennétek? Most engedjük, aztán hátha észhez tér a lányunk
En mit tennek?
Elso korben nem szolnek bele mas felnott nők eletebe. Persze, mivel nekem is van 2 gyermekem hajlamos vagyok ezen a teren botlani.
A legtobb amit tehetsz az az, hogy bízol abban, hogy a gyereknek hozzatok hasonlo az ertekrendje es magatol mond nemet vagy nem azonnal. Lassuk be 2020at irunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!