Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csinaljak ha a baratnom...

Mit csinaljak ha a baratnom anyjanak nem vagyok szimpatikus de az apjanak igen?

Figyelt kérdés

4 honapja lett egy 17 eves baratnom en 19 vagyok. Jol megvagyunk szeretjuk egymast es 2 honapja egyutt vagyunk.

Anyosjelolt valamiert nem kedvel... ellenzi a talalkozasokat.. neha neha megjegyzeseket tesz a hatam mogott de a ha talalkozok vele jopofizik. Baratnomnek van egy lany tesoja 24 eves neki van egy 25 eves baratja. Vele allandoan jopofizik hivja mindenhova ram meg megjegyzeseket tesz. Kozbe az a srac nem dolgozik nem tanul csak lustalkodik meg jatszik gepen es ez abkornalis neki. Az apja nem nezi jo szemmel de o engem szeret mert szerinte fogok valamire vinni az eletbe meg szimpi vagyok neki. Hogyan kedveljem meg az anyosom illetve hogyan fogadjam el hogy ok nelkuk nem szeret?

2020. ápr. 18. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

"4 honapja lett egy 17 eves baratnom en 19 vagyok. Jol megvagyunk szeretjuk egymast es 2 honapja egyutt vagyunk."

Innentől kb tökmindegy. Ha 5 év múlva is együtt vagytok, akkor ráérsz ezen gondolkodni. Friss kapcsolat, felesleges lenne az édesanyjába munkát fektetni amikor még azt sem tudod, hogy lesz-e valami ebből a kapcsolatból.

2020. ápr. 21. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mióta "munkába fektetés" ha valakivel - nevezetesen a barátnő anyjával - annak a saját otthonában, ahol a Kérdező vendég, elbeszélget, udvarias, vagy Uram bocsá' még kedves is hozzá?

Persze akik az alapudvariasságot seggnyalásnak, vagy "befektetett munkának" tekintik, azok aztán ne csodálkozzanak, ha utálják őket!

De ez nem ennek a generációnak bűne, hogy neveletlen tajparasztok, hanem a szüleiké, akik hagyták nőni őket mint a dudvát.

2020. ápr. 21. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha udvarias az nem munka, ha elbeszélget vele az már igen (könyörgöm, a lányával jár nem vele... miért kellene egy 19 éves fiúnak a 17 éves 2 hónapja barátnője anyjával beszélgetnie ahelyett, hogy a lányával töltse az időt). Szerintem te ülsz fordítva a lovon, 19 évesen ez kidobott idő.
2020. ápr. 21. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó megmondta a frankót!

Én sem beszélek anyóssal apóssal pedig házas vagyok.

Ha néha telefonon beszél az asszony velük akkor megkérem, hogy adja át üdvözletem.

Ez udvarias, kedves, és elég.

Most mit tekerjük náluk mikor a melóba majd meg szakadok, aztán házimunka meg pihenés és kezdődik előröl minden másnap.

Anyósom még sosem adott egy szelet kenyeret se. Apósom néha kisegített kis pénzzel de nem nagy értékekre kell gondolni.

Igazából őket sem érdeklem.

De ahány ház annyi szokás.

Van aki le is fekszik az anyósával....

2020. ápr. 22. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Kösz, hogy egyet értesz utolsó, ugyanakkor nem pont ezt értettem.

Egy házasságnál vagy sok éves kapcsolatnál már érdemes befektetni a munkát, érdeklődni valamennyire az anyós iránt, elbeszélgetni vele, stb (már amennyire tényleg szükséges, ha amúgy fél évente találkoztok akkor csak azért én sem járnék át hozzájuk, hogy dumáljunk).

Nekem pont azzal volt gondom, hogy egy még szinte gyerek (19 éves) a másik gyerekkel (17 éves) jár, és 2 hónap után egyesek szerint már nagy beszélgetéseket kellene folytatni az anyósjelölttel.

Hogy ebből a kapcsolatból lesz-e valami azt eldönti a következő 5 év, ráér akkor jobban megismerni a családot ha már komolyodott a kapcsolat (most még azt sem tudhatja, hogy a lánnyal kijön-e, 2 hónap ismeretség az semmi).

2020. ápr. 23. 09:20
 16/16 A kérdező kommentje:
régebb óta ismerjúük egymást rosszul írtam. kb 8 hónapja ismerjük egymást 4 hónapja vagyunk együtt és2-3 hónapja ismertem meg "anyósékat"
2020. ápr. 23. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!