Naponta hányszor, mennyi időre nem zavaró ha átjön az anyós unokázni? (érdekelne mindkét oldal véleménye)
Nincs kapus megoldás hiszen közös udvarban, de külön házban élünk.
Jellemzően kopog és bejön délelőtt, délután mikor éppen unatkozik, vagy csak kedve van.
Nem rosszindulatú akarok lenni, de néha elég kellemetlen hogy ott van.
Megsérteni persze nem akarom ezzel, de néha egyedül jobb lenne a fiammal játszani, mint úgy, hogy valaki figyeli minden mozdulatom és tanácsokkal lát el.
Mások véleménye érdekelne, akik hasonló helyzetben vannak, hogy náluk mi a szokás?
Ez napi szinten van. Igazából a gyerekkel 5 percet játszik, utána inkább engem figyel, tudom nem rosszból teszi de nem szeretem.
A férjem mivel dolgozik nem látja mert ezek jellemzően akkor vannak mikor ő nincs otthon.
Köszönöm!
Ha távolságot akarsz akkor nem kellett volna vele egy udvarba költözni.
Unatkozik, nincs jobb dolga. A férjednek kellene neki mondania hogy ne menjen át minden nap.
Amúgy én kb félévente találkozok anyóssal, elég is annyi.
Engem már az is idegesítene, ha heti egynél többször jönne, bár, én még csak most várom a babát.
A saját lányához úgy jár heti egyszer, hogy ott ül a nyakukon 4-5 óra hosszát. Nekem pl. 1,5 óra bőven elég lenne belőle.
Lehet lepontozni, de ez az igazság. Kb minden nő ebben a kategóriában beköltözik anyóshoz, fial a nyakába egy kölyköt majd nem tetszik anyós jelenléte.
Kösse már fel magát szerencsétlen öregasszony! Ugye?
Talán először házat kellene venni (nem anyós kertjében), és utána fialni agyba főbe.
Naponta? Bebaszna ha minden nap találkoznom kéne vele :D alapból nem szeretem ha valaki csak úgy járkál másokhoz, főleg ha be is szólogat. Heti 1 bőven sok lenne.
Ebből is az a tanulság, hogy nem kell az anyós szomszédjába költözni :D
Hát aki engedi, hogy csak úgy beállítsanak hozzá, az meg is érdemli. Az én anyósom is próbálkozott, váratlanul jött mert óóó csak a környéken járt gondolta beugrik. Aztán itt ült estig. Na én ennek gyorsan véget vetettem, jött, egyszerűen közöltem, hogy nem alkalmas és rácsuktam az ajtót. Természetesen megsértődött, elhordott minden mocskos k_rvának, mindenkinek mesélte, hogy micsoda önző szörnyeteg vagyok. Próbálkozott a férjemnél is, de ő is megmondta neki, hogy ha jönni akar, akkor előtte telefonáljon és megbeszéljük mikor jó. Na vagy egy jó fél évig nem hallottam róla. Aztán hívott föl, hogy jönne valamikor, de olyan mézes-mázas hangon, hogy nehéz volt nem elnevetni magam. Azóta kb 1-2x jön havonta.
Lehet lepontozni nyugodtan. Nem vagyunk cirkuszi látványosság, akiknek semmi más célja vagy dolga az életben, mint hogy a nagyérdeműt szórakoztassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!