Mit tennétek ezek után? Nem akarok senkinek rossz időtöltést.
Gyermekem születésnapja lesz.
Anyos az elmúlt 1 évben 3x látta, tudjuk, volt ideje, csak akkor döglött... Ah, leírni is hosszú lenne, annyit írok: képmutató. Szerintem mindenki tudja ez mit jelent, kívül éj aj, a családon belül "tekis..." . Én nem szeretném a gyermekem első szülinapját úgy ünnepelni, hogy ő is ott van, szépen meg van minden, nem hiányzik a lenezes. Ezért úgy gondoltam, az én családommal EGYIK nap ünnepeljük, a másik nap külön jönne anyós, 2 gyerekével. Nem érzem azt, hogy nekem körbe kellene ugranom, főleg, hogy csak mondta, hogy jönne, aztán sokadjára mondaná le.
Azért vagyok kételyekben, mert tudom, sokan úgy vannak vele, hogy a gyereket nézik (szinte idegen a gyereknek, a testvéreit a páromnak többet látta), de nekem nem megy a jópofi. Vállalom a savazast, önző vagyok, nem akarok egy légtérben lenni vele. De ti hogy oldanatok meg?
11-es vagyok
Még annyi,hogy te add meg az esélyt a gyerekednek,hogy része legyen az anyósod és majd a gyerek eldönti,hogy mit kezd vele. Neked nincs jogod megfosztani tőle
Én meg se hívnám. Minek?
Amúgy se látogatja nagyon a gyereket.
Egy napra szervezd. Ne csinálj plusz melót miatta.
Ha másnap nem vagy ott, akkor te leszel a rossz, hogy még erre sem vagy képes.
Ha pedig ott lesznek a te szüleid, hidd el, tapaszalat, hogy majd rendesen fog viselkedni, vagy majd a szüleid helyreteszik.
Ha pedig nem megy el, akkor sem te leszel a rossz, mert te meghívtad, csak ő nem jött el.
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Vagy 3 szülinapi bulit kellett tartani csak a családnak, mert az egyik nem jön ki vele, a másik meg a harmadikkal stb. De persze mindenkinél legyen torta meg minden.
És egy szép napon besokalltam, mert a gyerekemnek tartom a bulit, nem nekik.
Szóval mindenkit meghívtam 1 napra és felhívtam mindenki figyelmét, hogy a gyerekre összpontosítsanak ne egymásra. Ha valakinek ezen a napon is fontosabb a saját sérelme, akkor idén kimarad az ünneplésből. Ha valaki botrányt rendez, ajtót mutatunk neki.
Vegülis egészen jól sült el. Persze előtte mi voltunk a bunkók, de nem engedtünk a hisztinek.
#11 vagyok
Nem tudom a részleteket... Nyilván nem támadásból írtam amit írtam. Én a helyedben a férjemre bíznám (ha ő szeretné ott làtni ott lesz) , amúgy meg lehet el se megy vagy nem marad sokáig..
de te tudod mi van ezért nem lehet mit mondani. Azt gondolom valamennyi áldozatot kell hozni...
Szia
Én ha össze veszek az anyóssal, nincs helye a gyerek szülinapján. Nem csinálok 2bulit miatta.
2éve nem beszélünk, januárban volt 1eves a kicsi, még csak megse hívtam..
Mert bizonyos okok miatt meg érdemli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!