Elvált szülők, nálatok hogy van ez? Exanyós, aki más városban él, nálatok látogatná meg a gyereket, nem a saját gyerekénél - nektek belefér ez?
Nem szemtől szemben,hanem az exnek megfogalmazott olyat régebben, hogy nálam micsoda kupi van (igaz) meg kosz (ez nem igaz, de benti állatunk van, ami szerinte egyenesen a fertő melegágya).
Most mégis hozzám jönne unokát köszönteni.
Nagyon meglepett, hirtelen nem is jutott eszembe hogy felmerüljön,hogy ne jöjjön, de miután letettük a telefont, átgondoltam, és nem szeretném vendégül látni. Pláne úgy, hogy nyilván ex is jönne, gondolom vele hozatná el magát.
A korábbi állítólagos megjegyzései elvették a kedvemet attól, hogy ide hívjam, arról nem beszélve,hogy mindent is jobban tud: legyen szó felújítasról, lakberendezésről, sütésről - főzésről.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Hogyan es melyik féllel kommunikáltatok: exanyós/apóssal vagy az exházastárssal?
Csönget
Kiszólsz, hogy pillanat
Kabátot ráadod a gyerekre
Megkérdezed, mikor érnek haza
Problem solved
Hétköznap 2 nap az övé ovi után, a hétvégén szombat estetől vas.du-ig szokta elvinni. Sosem akadályozom ha prg.változas van, azt rugalmasan tudtuk eddig is kezelni egymással.
Anyós pentek-szombat-vasárnap szabadsagon van elmondása szerint, es szombaton gondolta,hogy meglátogatja a gyereket.
Aki egyébként MINDEN hétvégén egy teljes napot az apjával tölt.
A skype dolognak en is örülnék,hiszen van erdeklődes, csak furcsallom,hogy ezt miért _velem_ akarja összehozni, miért nem a fiával, akinel szintén van net es laptop, továbbá neki az összes gyerekkel töltött ideje nyugis, míg nekem a 4ből 2 este loholassal telik vele a fejl. miatt.
Sosem akadályozom a kapcs.tartást, de nekem elég a saját életem és a saját csaladom vs. gyerek kapcs. menedzselése, exanyós már nem az én feladatom.
Jót nevettem 😂
Neki nincs kocsija, ahhoz meg hideg lesz, hogy ajtón kívül találja fel magát a gyerekkel.
De a lényeg átjött :)
Köszönöm, efelé hajlok én is. Néha telefonon beszélek vele, nekem annyi elég belőle, az unokát is odaadom olyankor, a többi legyen a fia dolga.
Aznap amúgy is búcsújárás lesz nálunk, épp azok a csaladtagjaink is jönnek, akikkel ő semmiképpen nem szeretne találkozni.
Nekem is komplikált igy duplan-triplán készülni és úgy időzíteni az embereket, hogy ő pont a 2 turnus közé ékelődhessen be.
Most fogadnám ha megígértem. Attól h ti nem vagytok jó viszonyban, attól a gyereknek a nagyija. Oké ha ellened hangolná a gyereket. De erről szó sincs, mert akkor sem engednéd ha az apjával lenne. Igen megértelek hogy dolgod van hétköznap..
Akkor A verzio.. A gyereket az apja is viheti egyszer a fejlesztésre, így neked is lesz egy szabad délutánod a gyerekkel. Es mondjuk minden 2.szabad délután 5-10percet skypolhat a gyerek.. Neked nem kell mellette ülni, közbe összerakod a vacsit.
B verzió. Elmondod exanyosodnak, hogy sajnálod, de nem érsz rá skypolni... Kérje meg a fiát, mert te este érsz haza a fejlesztések miatt..
Nem csinálnék turnusokat. Elmondom, hogy mikor érek rá... Azt is h mikor jönnek aznap még hozzánk. Úgyis lesz átfedés, senki sem lesz tűpontos.. Ő meg eldönti mikor jön. Egy tányér kaja jut, vagy egy szelet süti és egy kv. Mivel úgyis lesz vendéglátás alapból. Ha nem lenne az, akkor is egy kv beleférne... 5 perc hogy vagy, mi újság... Aztan mennék a dolgomra, mert nem hozzám jött.
Mondom ezt úgy hogy én a jelenlegi anyósommal nem vagyok puszipajtás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!