Nálatok is csak udvariassági látogatás az anyóslátogatás? Csak formalitásból teszitek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 13:13
11/17 anonim válasza:
Nálunk nincs probléma, szívesen járunk egymáshoz. Hasonló ízvilággal sütünk-főzünk, nagyon jól kijövünk, tudunk együtt hülyéskedni, osztozunk az állatok és növények szeretetén. A nézeteltéréseket is meg tudjuk beszélni. Gyakran járunk is együtt sütizni, kávézni, vásárolni. Mikor a férjem nem tudta szabaddá tenni magát, ő járt velem a vizsgálatokra terhesen, vagy már ő van a gyerekkel, ha olyan helyre megyek, ahová ő nem jöhet. Az én anyukám sajnos másik országban él, vele nem ilyen szoros most a kapcsolatom.
12/17 Metionin válasza:
Igen, évente 1x vagy 2x. Legutóbb konkrétan a fél lábam volt még csak kint a kocsiból és már belém kötött, akkor minek látogassam? :D
13/17 anonim válasza:
Voltak konfliktusaink és megbeszéltük, mert felnőtt emberek vagyunk. Túl rövid az élet a gyerekes zsörtölődéshez. Unokázni megyünk át vagy segíteni a gazdaságban, cserébe egész évben el vagyunk látva hússal-zöldséggel-gyümölccsel.
14/17 anonim válasza:
Szivem szerint eleg lenne belöle evente 1-2 alkalom
De mivel külföldön elünk evente 3-4 szer jönnek 1-2 hetre
Mivel sogorom is itt el,javareszt ottvannak
de ha a sogor nemet mond valamire hivjak a ferjemet
Elkell öket 10 ev idejaras utan is vasarolni,tölünk varja el h cipeljük el öket kirandulni.
Csak az ember nyakan lognak 0-24 oraban.
De kunyermalni ,manipulalni azt tud rendesen.
Ezt maguk nem veszik eszre,mi mondtuk nekünk ez sok
de le se szarjak...
Mivel a sogor 40 evesen le se tud szakadni a szüleiröl ferj es apakent
kijarnak es ugy vannak vele ha ittvannak nincd valasztasunk
jellemzö mondszerük a sarokba szoritas...
Beadjak az aldozat szerepet h megsajnald es azt tedd amit ök akarnak.
En atlatok rajtuk szerencsere
15/17 anonim válasza:
A te anyosod az en alomanyosom. Az enyem mindenbe bele akart szolni, szuzesseg elvesztese mikor, eskuvo reszletei ugy h mi fizetjuk, gyerek mikor foganjon, mi legyen a neve,h neveljem, mit fozzek, hogy gazdalkodjak a penzzel stb. A fotokon amit a gyerekrol kuldtem kritizalta h a fuggony az ablakon nem tokeletesen all a hatterben stb.Kb csak azt nem mondta meg h heti hanyszor elegitsem ki a ferjemet. Evekbe telt feldolgozni az osszes serelmet amit okozott. Jobb a bekesseg es a tisztes tavolsag, havi 1 latogatas tokeletes. Anyam mindenben az ellentete, diszkret, tamogato, nem szekiroz es nem kritizal agyon, csak akkor ad tanacsot, ha kerdezik.
16/17 anonim válasza:
Én ha nincs fontosabb dolgom akkor megyek a barátnőmmel az anyukájához. Lehet én vagyok kivételesen szerencsés de anyósom egy nagyon korrekt és rendes asszony. Meg persze olyan sztorikat mesél mindig, hogy majdnem megfezsek a röhögéstől.
17/17 anonim válasza:
én kibékültem anyósékkal, de csak azért mert úgy éreztem ez jót tesz a férjemnek. Viszont a mai napig lenézem őket. Mert vérig sértettek és a kibékülős vacsorán is olyan képpel nézett rám az após , mint egy fertőző valamire (röviden olyasvalamivel vádoltak meg ami nem volt igaz és bár kiderült, hogy nekem van igazam,de mintha azt nem is hallották volna).Nem érzem irányukból a szeretetet és épp ezért nem is teszek mást csak szépen mosolygok, ami mögött viszont nincs semmi érzelem.Ajándékozásnál valamit lekapok a polcról és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!