Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti tegezitek vagy magázzátok...

Ti tegezitek vagy magázzátok anyóst?

Figyelt kérdés
Eddig nem zavart hogy magázom mivel nem ajánlotta fel hogy tegezhetem. Most viszont hallottam hogy újabban férjem barátnői és a haverjai mind tegezik és úgy egy asztalnál ülve nagyon rosszul esik hogy én vagyok az egyetlen fekete bárány aki magázza...
2019. nov. 13. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Én nagyjából senkit nem magázok, egy kormányablakban is letegezem minden további nélkül az ötven pluszos ügyintézőket is, mert küldetésem, hogy ez a felesleges hierarchizáló hülyeség kikopjon a magyar nyelvből.
2019. nov. 14. 11:56
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Magázom, én 30 vagyok anyósom 83 (nekem a férjem mamája az anyósom mert ő nevelte fel) ő tegez engem de nem ajánlotta fel viszont, így eszem ágában sincs visszategezni, és nekem ez jó is így.

Kérdező ha nem ajánlja fel nem tudsz mit tenni, magázzad. Az a lényeg hogy tiszteljétek egymást. Tegezéssel vagy magázással az meg már szerintem mindegy :)

2019. nov. 14. 15:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem él már, de magáztam. Engem nem zavart, nekem ez a természetes, hogy magázom azt, aki az anyukám/apukám is lehetne.

Párom is magázza anyukámat. De nálunk nincs ilyen, hogy a barátaim tegeznék anyukámat, ugyanúgy magázzák ők is. Szóval így megértem a te helyzetedet is, hogy fura volt a szituáció.

2019. nov. 14. 16:57
 14/18 anonim válasza:
58%

Magáznom kell.Én is úgy vagyok mint aki előzőleg írta hogy nem szeretek magázódva beszélni.

Engem anyósom ugy tekint allitolag mintha a lanya lennek avgy baratnoje de igy is magazodnom kell

2019. nov. 14. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
A ferjednek baratnoi vannak jelenleg !?!?!?!?
2019. nov. 14. 22:42
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat akkor nem vagyok egyedül.

Utolsó igen barátnői is vannak mint barát. Miért ilyen furcsa ez? Nekem is vannak férfi barátaim..

2019. nov. 14. 23:21
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

Magázom az anyóst ő 42 én 26 de nemis vagyunk olyan haveri viszonyban,hogy tegezzem.

Exem annyát tegeztem pedig ő az apukámmal volt egyidős de a viszonyunk is olyan volt szerettük egymást becézgettül egymást nagyon fiatalos csinos nő volt barinő viszonyban voltunk volt ezért nem okozott gondot a tegeződés.

Viszont ugy tényleg kellemetlen lehet neked ha egy asztalnál mindenki tegezi csak te nem pedig ők barátok te meg családtag.Idővel biztos megkérajd,hogy tegeződjetek.

2019. nov. 15. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

Pont ugyanígy vagyok, ahogy te. Rajtam kívül mindenki tegezi őket, nálam fiatalabbak is (!), a saját barátnőmre, akit én vittem be a házukba egyszer rászólt anyós, h ne magázza már őt, de nekem nem ajánlotta fel, és mivel nem is sokkal idősebbek nálam, röhejes is az egész.

Nem igazán felhőtlen a viszony velük (sok minden más miatt, de ez is egy plusz csepp), tartom a 10 lépés távolságot.

Összeségében egyetértek azzal a válaszolóval, aki a csendőrpertut említette. Tanultam a helyzetből, azóta én is így vagyok vele: aki engem kapásból letegez (elmúltam 40!), azt én is tegezem, mert ezt paraszt dolognak tartom, hogy az 54 éves anyósom magáztatja magát általam, de a fia unokatestvéreinek sokkal fiatalabb barátnői tegezik.

2019. nov. 16. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!