Ti tegezitek vagy magázzátok anyóst?
Magázom, én 30 vagyok anyósom 83 (nekem a férjem mamája az anyósom mert ő nevelte fel) ő tegez engem de nem ajánlotta fel viszont, így eszem ágában sincs visszategezni, és nekem ez jó is így.
Kérdező ha nem ajánlja fel nem tudsz mit tenni, magázzad. Az a lényeg hogy tiszteljétek egymást. Tegezéssel vagy magázással az meg már szerintem mindegy :)
Nem él már, de magáztam. Engem nem zavart, nekem ez a természetes, hogy magázom azt, aki az anyukám/apukám is lehetne.
Párom is magázza anyukámat. De nálunk nincs ilyen, hogy a barátaim tegeznék anyukámat, ugyanúgy magázzák ők is. Szóval így megértem a te helyzetedet is, hogy fura volt a szituáció.
Magáznom kell.Én is úgy vagyok mint aki előzőleg írta hogy nem szeretek magázódva beszélni.
Engem anyósom ugy tekint allitolag mintha a lanya lennek avgy baratnoje de igy is magazodnom kell
Köszi a válaszokat akkor nem vagyok egyedül.
Utolsó igen barátnői is vannak mint barát. Miért ilyen furcsa ez? Nekem is vannak férfi barátaim..
Magázom az anyóst ő 42 én 26 de nemis vagyunk olyan haveri viszonyban,hogy tegezzem.
Exem annyát tegeztem pedig ő az apukámmal volt egyidős de a viszonyunk is olyan volt szerettük egymást becézgettül egymást nagyon fiatalos csinos nő volt barinő viszonyban voltunk volt ezért nem okozott gondot a tegeződés.
Viszont ugy tényleg kellemetlen lehet neked ha egy asztalnál mindenki tegezi csak te nem pedig ők barátok te meg családtag.Idővel biztos megkérajd,hogy tegeződjetek.
Pont ugyanígy vagyok, ahogy te. Rajtam kívül mindenki tegezi őket, nálam fiatalabbak is (!), a saját barátnőmre, akit én vittem be a házukba egyszer rászólt anyós, h ne magázza már őt, de nekem nem ajánlotta fel, és mivel nem is sokkal idősebbek nálam, röhejes is az egész.
Nem igazán felhőtlen a viszony velük (sok minden más miatt, de ez is egy plusz csepp), tartom a 10 lépés távolságot.
Összeségében egyetértek azzal a válaszolóval, aki a csendőrpertut említette. Tanultam a helyzetből, azóta én is így vagyok vele: aki engem kapásból letegez (elmúltam 40!), azt én is tegezem, mert ezt paraszt dolognak tartom, hogy az 54 éves anyósom magáztatja magát általam, de a fia unokatestvéreinek sokkal fiatalabb barátnői tegezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!