Ha az anyósom nem gratulált nekünk a házasságkötéshez, akkor nem örül?
Lehet, h csak olyan, mint én; sosem értettem, miért kell gratulálni egy esküvőhöz, vagy egy gyerekhez - mintha valamiféle teljesitmény lenne, mindig is fura volt ez nekem. Egy sikeres PhD védés például, na az teljesítmény, szívből gratulálnék is érte, na de hogy van párkapcsolatom, vagy hogy sikerült-e védekezés nélkül szexelni, hát izé... lehet, h anyósod is hasonlóan áll hozzá.
(Jah, és mielőtt jönne vmi faék egybites beszólás - házas vagyok és gyerekünk is van, jó ez, de gratulációt sosem vártam érte.)
Ha az enyémből indulok ki, akkor nem örült.
De lehet azon sérült meg a lelke, hogy nem lehetett ott!
Nekem sem gratulált amúgy anyós, sőt megpróbált lebeszélni az esküvőről amikor a fia eljegyzett! S elvileg akkor jóban voltunk! Látszólag csak! Mert nyilván azt kívánták volna inkább, hogy ne is létezzek, ha annyira le akart beszélni!
Esküvőn színjátékból gratuláltak, majd a fejemre szartak 100%-ban! Szó szerint nem törődtek velem egy percig sem a vacsora után! Ott is csak annyit szólt hozzám anyósom, hogy hogy kell feltölteni a képet a netre? Persze rólam egyet sem tett ki! A fia lagzijában volt ahol nem volt menyasszony!
Jobb lett volna, ha ott sem lettek volna! Csak egy rossz emlék lett az esküvőnk... nem is szeretek rá gondolni. Sikerült nekik elrontani, s ezt is akarták szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!