Szerintetek tényleg én vagyok a rossz?
2 éves elmúlt a lányom, 2 kezemen megtudom számolni hányszor látta a lányom . Karácsonykor voltak itt,majd januárban mi. Mondtam nekik jöjjenek majd várjuk őket. Azóta nem jöttek, volt névnap szülinap gyereknap húsvét ....semmi
A sógornőmnél sokszor mennek láttam képeket feltéve. Kórházba is meglátogatta őket, engem nem. Kaját is vitt mikor haza mentek nekem nem.....
Férjem barátjának anyukája imádja a lányomat. Mondta ő a mamája.... Én feltettem facebookra egy képet hogy pótmamival.... azóta minden vagyok csak jó nem. Hogy képzelem én ezt stb stb csupa rossz dolgok.
“ Savlekotő nevű felhasználó válasza:
Nem kiváncsi a gyerekre mert elvette a pénzforrását. Ilyen nagyi nem is kell..”
Akkor ezt mivel magarázod: “A sógornőmnél sokszor mennek láttam képeket feltéve. Kórházba is meglátogatta őket, engem nem. Kaját is vitt mikor haza mentek nekem nem.....”
Kicsit kezdem irigyelni, milyen egyszerűen látod a világot. Mindenkinek a gyereke pénze kell, aki dühös és nő az nem szexel eleget, az összes anyjára dühös tini költözzön el hamar... soha meg sem fordul a fejedben, hogy az indulatos kérdező egyoldalúan sztorizik? Hogy a másiknak oka lehet a viselkedésére? Hogy -urambocsá’- néhány történet úgy ahogy van, nem is igaz? Hogy a pénzéhségen kívül is oka lehet ha valaki nem kedvel valakit? Hogy esetleg pont azért nem jár össze a fiával, nehogy csúnya dolog csússzon ki a száján a kis menyével kapcsolatban, aki talán koszos házban neveli, illetve dehogy neveli, hagyja növekedni a gyereket magától, mint Mauglit? Neked csak pénz és szex lehet a nők motivációja..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!