Normális, hogy a párom részéről nem kapunk anyagi támogatást?
Bocsi, lehet én irtam kétértelműen. Tehát anyós nem dolgozik, barátom pénzeli, illetve az ő nagyszülei.
Nekem a szüleim dolgoznak és ők adnak gyakran pénzt, mivel nemrég kezdtünk dolgozni, érthető, h nincs kezdőtőkém.
nem kerekesszékes, idegi dolgai vannak. fizikailag nincs baja.
Nem is igazán értem milyen támogatást várnál egy ilyen embertől, aki magát sem képes eltartani. Ráadásul nem is teljesen százas. Ezt most komolyan gondolod? Mit várnál mégis?
Amúgy pedig láthatóan nem tudod elfogadni ezt a helyzetet, jobb lenne elhúzni minél hamarabb, mert ennek nem lesz jó vége. Sajnos ismerek ilyen embereket mint az említett anyós, mindenkit lehúznak akit csak tudnak. A párod ezt láthatóan nem bánja. Nem tudom most mennyit költ rá, de mi lesz, ha a nagyszülők meghalnak? Rákölti a fizetését a mamára? Akár a saját gyereke elől is? Biztos, hogy ebben a szituban akarod eltölteni a következő 20-30 évedet?
Èn értem mire gondolsz!!
Az èn szüleim is tàmogatnak minket,neha 1-2 szer egy évben.
Nem vagyunk raszorulva de kezzel labbal tiltakozhatsz is odanyomja,de volt h otthon vettem csak eszre h beleraktam a taskamba.
Sose varnak cserebe semmit.Szivbol adjak!
Anyosomek keveset tamogatnak minket.de elvarasok vannak
Amolyan szulok akik ugy velik h a gyerek tartozik nekik mert felneveltek.
Lustak,raakaszkodnak a ferjemre.
Elvarjak h vigye el oket vasarolni,kirandulni,meg a kocsijukat is o tankolja meg.
Van 2. autojuk amivel a hegyre jarnak.
Van h az apos odanyom 2 ures benzinkannat h tankolja tele,kifizetve nincs.
Szoval ertem mire gondolsz.
A te szuleidre lehet szamitani barhol barmikor es nem csak anyagiakban.
Masik reszröl csak bizonytalansag.
Ha vasarolni is lusta.anyagilag is a gyereketöl varja el h tamogassa csak teher.
A legnagyobb teher kesöbb lesz,ha sajat csaladot akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!