Csak szerintem gáz?
Anyós, após elvarja, hogy minden nap küldjek a babáról képet( ami amúgy nem esne nyílván nehezemre ... és eddig küldtem is) , de se nem látogatnak meg minket (más városban lakunk 1orara tőlük) se nem kérdezik meg hogy vagyunk , fel se hívnak minket. Nekünk ez nagyon rosszul esik. Akkor találkozunk ha mi megyünk,
de akkor persze egész nap náluk kéne lenni szerintük és ott is aludni.. ( én családom is ott lakik abban a városban) Csak szerintem nem érdemlik meg, hogy képet kapjanak vagy bármit?
Mi a fene bajod van neked?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
TE VAGY A LEGSZERENCSESEBB MENY! ISTEN ADJA H AMYOSOMEK IGY LESZRJANAK MINKET IS AMEN ISTENEM!
tedd ossze surgosen a 2 kezed es koszond istennek h meghallgatott es anyosodek nem zaklatnak !! Amen!
Az előzőnek igaza van, hidd el sokan örülnének ha akkor látnák az anyóst ha ők mennek :D
Én a világ összes pénzét oda adnám ezért :D
Valószínűleg tényleg csak arra kellenek a képek hogy dicsekedjenek. A párom anyjáék is ilyenek. Van másik fiúk is, tőle van unokájuk. Nem szokták egymást látogatni, a gyerekek nem is kedvelik őket...de mindig mindenkinek mutogatják a képeiket.
Náluk se szokás amúgy megkérdezni a másikat hogy hogy van.
Én mondjuk küldenék képeket továbbra is, hiszen csak "rokonok"...mondjuk nem napi szinten, hanem havonta vagy hetente csak. Mit változik 1 nap alatt a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!