Nem bírom elviseni! Utál az anyósom, mit tegyek?
Ja, közben látom, írtál, így már talán értem.
De amit 7-ben írtál, abból nekem az jött le, hogy a párod úgy kötött házasságot, hogy közben már rajtad járt az esze. Hááát, se nem jellemes, se nem bölcs viselkedés....
#10 olvasd el amit írtam pluszban a válaszok közé
És sajnos mint már írtam vagy oda vagy a híd alá megyünk
Amúgy higgyétek el nem lesz több pár hétnél
#15 te ezt addig nem érted amíg benne nem vagy egy ilyen szituációban😥
Ugyhogy ne vélekedj így hogy semmit sem értessz😞
Utoljára tisztázom: amikor összeismerkedtünk akkor jegyezte el, majd 1 év múlva elvette akkor jöztem rá de ő tul.képpen csak azért vette el hogy az anyjának kedvezzen de amikor már rájöttem egyből elvált mert tudta hogy elveszíthet azt pedig nem akarta
Pénzügy:szóval a férjem nem nagyfőnök hanem csak osztályvezető egy olyan munkahelyen ahol a nagyfőnök sem keres többet 300-400 ezer forintnál, az ő fizuja kb.250000, az enyém kb. 150000. Az igazi indok pedig hogy nemrég volt egy nagy kiadásunk autóra kb.az összes pénzünk elfogyott, az pedig a sors fintora hogy felmondták a szerződésünket az albiban😘
Netto 180 ezer Ft a fizetésem, egyedül élek, főváros, albérlet. Van annyi félretett pénzem, hogy ha innen mennem kéne, átmenetileg is tudnék hova menni.
Most nem dicsekszem, meg nem a mellem verem, milyen ügyes vagyok, csak jelzem, tőletek sz@rabb helyzetben levő emberek is megoldják az életüket egyedül. A rossz pénzügyi döntéseitekért nem az anyóst kellene büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!