Honnan lehet tudni hogy egy adott faj hol él?
Figyelt kérdés
Természetfotózással foglalkozok a szabadidőmben és negyjából ott tartok hogy egy bizonyos állatra mennék.(eddig azt fotóztam amit láttam)Azt hogy pl:gyurgyalag hol él a környéken azt honnan tudhatom meg?Valami nyilvántartás nincs erről?Elég béna helyen élek mert itt nincs csak egy-két haladó természetfotós.2019. márc. 31. 20:57
3/8 anonim válasza:
Hol élsz,melyik megye? Sz-Sz-B megyében tudok gyurgyalagokat. MME tag vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
Borsod!Nem konkrétan csak gyurgyalagot keresek az csak egy példa volt de egyébként az is jöhetne!Az a baj hogy itt már a kisebbség mindent lebont és tönkretesz.
2019. márc. 31. 21:19
5/8 A kérdező kommentje:
Ja meg úgy gondoltam ezt a "hol él" kérdést hogy egy pontos erdő/mező részt.Nem olyanra hogy miskolc mert akkora területeken megtalálni nehéz nehéz!
2019. márc. 31. 21:23
6/8 anonim válasza:
Be lett linkelve de ha ennyire nem vágod akkor itt megtalálod, a madarakra is tudsz szűrni és a területet is lehet zoomolni.
7/8 anonim válasza:
Én Sz-Sz-B megyében,Kisvárdán tudok konkrét helyet,ahol vannak gyurgyalagok.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az MME-vel!
8/8 A kérdező kommentje:
Az a program azt mutatja hogy itt semmi nem fészkel!Aggtelek környékén.
2019. ápr. 1. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!