Hol engedjünk el egy sünt?
Ma éjszaka a főutcán kóborolt.Nagyon megsajnáltuk, ezért hazavittük. Hol engedhetnénk el, mert nincs ötletünk.
Egyébként ma megetessük, mielőtt elengedjük? Mit adjunk neki enni, konzerves macska kaja megfelelne?
Te nem tudod, hogy milyen a fő utcánk már bocs. És ne írélkezz elhamarkodottan.
Amúgy a sünit elengedtük, a Jókai utcán van egy nagy füves terület. Képzeld... 7.dik válaszoló, a kapu zárva volt, kifeszítettük, a süni átbújt, és már rohant is a farönkbe. Szóval szerintem ugyanott engedtük el, ahonnan kijutott... és mikor kifeszítettük, leraktuk a földre (törölközőben vol) , még odajött hozzánk, aztán ment el...
amúgy délelőtt mikor elengedni készültünk, már simogathattuk stb.
"...Ma reggel felkelt..."
kicsit ez úgy hangzott mintha nem lenne szokás felkelni reggel xD Baj lett volna ha nem kel fel Oo
na mind1 egyetértek az előző válaszolók majdnem mindegyikével
Bár azt nem értem, hogy miért rendőrörs előtt kéne elengedni? vagy ez csak vicc volt én nemfogtam fel? nemtudom mert nagyon levagyok fárasztva :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!