Hol lehet kis tigriseket simogatni?
Figyelt kérdés
A párom megőrül mindenfajta nagymacskaféléért. Szeretne egyet itthonra is, de lássuk be az nem olyan egyszerű! :D Meg akarom lepni születésnapján, hogy elviszem egy olyan állatkertbe ahol meg is simogathatja őket. Tudtok ilyen helyeket? (Pilisvörösváron lakunk - Pest megye - ha lehet a közelben, ha nincs az se baj, messzebb is lehet) Előre is köszi! (jah és az abszolút best of neki a fehér tigris) :)2010. jún. 18. 09:55
11/13 anonim válasza:
Nem esküdnék meg rá, de azt hiszem a veszprémi állatkertben születtek nemrég tigrisek, de lehet, hogy a szegediben. A gondozójuk pedig kint van velük és meg lehet őket simogatni minden nap. Az rtl-en láttam a hiradóban nem is olyan régen talán a www.rtlmost.hu -n fent van ha keresőbe beírod. Reméllem sikerrel jártok!
12/13 anonim válasza:
Én csak oroszlán simogatót tudok az Abonyi magán állatkertben...
13/13 londinium válasza:
Thaiföldön lehet?? Ez tuti??
Én Panda macit szeretnék simogatni!
Van bárkinek ötlete hol van erre lehetőség??
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!