Mikor támad a vaddisznó?
Figyelt kérdés
Most jött be először hozzám vaddisznó a kertbe, feltúrta a kerítést, még 7 óra sem volt, ráadásul egyedül voltam otthon, éppen hoztam volna be a teraszról a tányérokat, amikor látom, hogy keresztül megy egy a kerten, nyomában két kicsi, majd még egy anya és egy kicsi. Azóta ki sem merem tenni a lábam a házból. Azt mondják, reggelre el fog menni. De ha még ott lesz, hogy megyek ki?2018. máj. 19. 20:23
2/9 anonim válasza:
Bármikor . Vegyél 50 ml-es paprikasprayt , az 4 méterről medvét kutyát rókát csövit leterít .
3/9 szamo77db válasza:
Szerintem ha éhes. Vagy ha bántják őt vagy a kismalacait. Passzióból nem öl. Azt csak az ember szokta!
4/9 anonim válasza:
Így van, ha fenyegetik és nem tud menekülni, ha védi a malacait, vagy ha megsebesül. Nem különösebben veszélyes állat, különben orrba-szájba arról hallanánk, hogy vaddisznó-támadás történt itt meg ott.
5/9 anonim válasza:
ha a kismalac visít akkor gáz van :D
ha a kicsinyeit nem érzi veszélybe akkor nem fog csak azért is neked menni
6/9 anonim válasza:
Csapj zajt.
Kiabálj, vagy tegyél fel hangos zenét. (lehetőleg valami "aggresszívat", ne klasszikusat :D)
Esetleg megpróbálhatsz zászlót, pokrócot lengetni az ablakból (valami magasabb ablakból)
Használj zseblámpát, villogtasd.
Vigyázz, hogy legyen szabad menekülési útvonala, vissza tudjon menni ott ahol bejött.
Ha veszélyben érzi a malacait, akkor el fogja vezetni őket onnan, és valószínűleg nem is fog visszatérni.
Vigyázz, hogy ne kerülj a közelébe.
7/9 anonim válasza:
Hangos zene helyett kutyaugatást is lejátszhatsz. Esetleg farkas, tigris, t. rex hangokat.
8/9 anonim válasza:
Hollywood Undead - Pigskin :D
Egyrészt a címe, másrészt az éles hangok :D
9/9 anonim válasza:
vagy puska hangot játsz le hangosra tekerve a hangszorót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!