Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A párom talált egy kis vad...

A párom talált egy kis vad nyuszit! Velünk van 6napja, szelíd, és eszik is! Tegnap adtam neki salátát, és megette! Ma elmentünk itthonról kb fél órára és mire vissza jöttünk észre vettük hogy valami baj van!?

Figyelt kérdés
Eldől és nem tudja írányítani a mozgását! = ( Mi lehet vele???
2010. jún. 6. 19:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ismét!Remélem nem úgy lesz és megmarad!Ha a párom nem hozza haza akkor kint halt volna meg,mert az anyukája nélkül volt!=(
2010. jún. 8. 11:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Sajnos ma a pici nyuszim meghalt!;-( Rájött + int az a roham!És meghalt!=((((
2010. jún. 9. 11:49
 13/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Sajnálom:(

Mondtam,hogy ez lesz a vége,mindig ez történik...:(

2010. jún. 9. 19:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy így fog járni. /volt nyúltartó vagyok/ Egyébbként, ne hidd hogy kint elpusztult volna, ugyanis az anyja a közelben volt / nem tudja nyakában elvinni, megvédeni/ és figyelte mi lesz, de a saját életét mentette csak, azért hagyta magára ! Amúgy a vadonban sem éri meg mindegyik a felnőtt kort ! Ne bánkódj csak az élet ilyen, szép napokat neked.
2010. jún. 10. 11:19
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát pedig bánkókom mert miattam halt meg!=( És már nagyon hozzám nőtt a 11 nap alatt!...Olyan volt mint egy baba!...Ha nem adok neki zöldet akkor még most is élne!;-(
2010. jún. 10. 12:21
 16/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Nem a zöld miatt halt meg. Szerinted a természetben mit esznek? Zöldet...
2010. jún. 10. 14:24
 17/25 anonim ***** válasza:
Ne bánkódj, teljesen jóhiszeműen cselekedtél. Legközelebb ha mentésbe fogsz, és biztos vagy benne, hogy ez szükséges is, szerezz be szakkönyvet vadnyulakról, vagy kérj segítségt az Állatkert szakembereitől.
2010. jún. 11. 01:40
 18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon okos vagy!Ezt énis tudom!De még picike!És nem tudta lemozogni!Mind1!Segíteni már úgy sem tudok rajat!
2010. jún. 11. 19:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Ja ezt a zöldesnek írtam!...
2010. jún. 11. 19:15
 20/25 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Nem tudta lemozogni??

Igaza van egy korábbi válaszolónak! Olvass könyvet,hogy ne írj ilyen butaságokat.

A zöldes voltam....

2010. jún. 11. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!