Amikor a tv-ben megy ahogy a nagymacskák vadásznak, ti kinek szurkoltok? A nagymacskának vagy a prédának? Nagyon gáz ha én a nagymacskának? 20f
Uhh én mindíg a kis egereknek meg ilyeneknek :D
Lehet azért mert sok hörcsögöm volt
Győzzön a jobbik... Leginkább egyiknek sem, de ha beteg a préda, akkor annak, hogy gyorsan meghaljon. Ha a nagymacskákról szól a film s ismerem a teljes családot, akkor is nyilván drukkolok, hogy ne éhezzenek. De alapvetően történik, ami történik, az élet már csak ilyen.
Gyerekként a prédának drukkoltam, de most már okosabb vagyok.
Nem nézek ilyeneket, mert nem az én lelkivilágomnak való. Tudom, hogy a nagymacskának is ennie kell és az állat nem gonoszságból öl, hanem tényleg szüksége van rá, de nem tudom nézni ezeket, mert sajnálom az áldozatot.
És a húst sem eszem meg, mielőtt meggondolnátok, hogy jó, hogy megenni megtudom a cuki malackát, de nézni nem, ahogy a nagymacska vadászik. :D
Nem gáz, ha a nagymacskának szurkolsz.
Én már gyerekkoromban is mindig a vadászó dolgoknak drukkoltam.
A Tom&Jerryt is azért utáltam, mert mindig a macska szívott. Én mindig a macskának drukkoltam.
Most akkor pszichopata lennék? :D
Változó, de többnyire a macskáknak.
De van, hogy drukkolok a prédának is, és örülök ha megmenekül, de az a ritkább eset.
A Tom&Jerry engem is frusztrált, nagyon szerettem volna hogy a macs elkapja Jerryt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!