Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Melyik az erősebb? A tigris,...

Melyik az erősebb? A tigris, a párduc, az oroszlán vagy a leopárd?

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 05:14
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Méretét tekintve a tigrist mondanám. Esetleg az oroszlánt, a másik kettő hozzájuk képest " kismacska" de ha arra vagy kíváncsi egyikkel sem futnék össze...
2018. jan. 5. 05:36
 2/8 anonim válasza:
55%
A Tigrist illetően, függ az alfajtól is.. De én is őt tippelném.
2018. jan. 5. 05:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A párduc és a leopárd ugyanaz...

A 4 nagymacskafaj a tigris, oroszlán, jaguár és leopárd...

2018. jan. 5. 06:26
 4/8 Derwana ***** válasza:
Szerintem a tigris lenne a nyerő, bár szerintem az oroszlán és a tigris egyforma erősnek nézz ki. A leopárdnak esélye sem lenne a tigris vagy az oroszlán ellen. Amúgy nekem a kedvenc állatom a tigris, ha csata lenne a tigris és az oroszlánnál, a tigrisnek szirkolnák. Amúgy a tigris nyerne, mert ő a legnagyobb macskafajta!
2018. jan. 5. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
13%

Te nem vagy normalis a oroszlan vs tigris kozt nagyon nehez kuzdelem utan az oroszlan nyerne mivel o az allatok kiralya es egy csomo 1v1 viadalrol az oroszlan jott ki gyoztesnek nem a tigris !

A 4 kozul az oroszlan nyerne!

2018. febr. 19. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaguár a legerősebb nagymacska 170 kilós prédát felvisz a fára 8 méter magasra , harcban viszont az oroszlán a legerősebb mert neki van a legnagyobb tapasztalata a harcban ezt csinálja egész életében.
2021. jan. 11. 02:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdés milyen oroszlán és milyen tigris , ne abból induljatok ki amit az állatkerbe láttok tigrist meg oroszlánt hanem ami a vadonban él , és logikus egy vezérhím oroszlán aki 8 éve védi a falkáját több 100 csatát megvívott már mekkora tapasztalata van a harcban nem ellenfél neki egyik nagymacska sem ha harc akkor hím oroszlán, a vadászat akkor a tigris.. mert ő a legjobb vadász.
2021. jan. 11. 02:10
 8/8 bato.arpad válasza:

Ilyen kérdést utoljára valszeg az ókori játékokon próbáltak ki.

Rómában, az Amfiteátrumban. A kérdéses állatok nem szoktak találkozni egymással. A tigris biztosan nem a többiekkel.

Ahogyan 3/7 mondta, úgy van. Leopárd = párduc.

Eltérő népek nevezik így vagy úgy...

A leopárd annyira rejtőzködő, hogy elvétve találkozik oroszlánnal, vagy bárkivel, akár veled is :-)

Amúgy: oroszlán vs leopárd < oroszlán: győz. Miért?

Nem csak a testtömege miatt, hanem mert az oroszlán falkában vadászik, a leopárd 'magányos farkas'.

Tigris nem találkozik velük, de:

A tigris testtömege jóval nagyobb mindegyiknél és éppen olyan 'harcos'. Nagymacska, bár sokban más a többinél. Pl. nem használja úgy a karmait, nem fojt, nem tör gerincet.

Teljesen más állatokra megy, amelyeket elsősorban a tömegével teper le, majd 'élve fal fel', akár pl. a hiéna, vagy a hiénakutya.

Ha tényleg találkoznának, hát ... Nem tudom.

2022. febr. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!