Ciki ha a Farkas és az Oroszlán a kedvenc állatom?
Figyelt kérdés
Gyönyörû állatnak tartom mindkettõt. Olyan vadak ès szèpek. Bar mondjuk azért nem szivesen futnék össze egyikkel sem de imádom a tulajdonságaikat és a szépségüket. Választani se tudok közülük, hogy melyik legyen as elsõ számú kedvenc. Talán inkább az oroszlán de nem tudom. Ez ciki, hogy ezek a kedvenc állataim??2017. okt. 24. 23:44
11/21 anonim válasza:
az én kedvenc állatom a bélgiliszta mert olyan aranyos
12/21 anonim válasza:
11 XD
Egyébként ez olyan,mintha azt kérdeznéd: ciki,hogy a kék a kedvenc színem? Mért lenne ciki? :D A farkast én is nagyon szeretem meg a lovakat :) és a sivatagi róka képű sivatagi hollót is :D viccelek :D
13/21 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat!! :)
2017. okt. 25. 11:46
14/21 anonim válasza:
Ilyen idős koromban a tigris volt a kedvenc állatom.
Most minden emlős állatot szeretek, illetve a halakat.
Párom kedvenc állata a lajhár, mert ugyanolyan lusta, mint ő :)
15/21 anonim válasza:
Nekem is a farkas a kedvencem :)
És az ciki, hogy saját karaktereket találok ki 18 évesen, és hogy lerajzolom ahogy sárkányokkal verekszik? :"D
18/21 anonim válasza:
Semmi ciki nincs benne! :D
Nekem egyébként a macska a kedvencem. ^^
19/21 anonim válasza:
Én ezt nem is értem
Miért lenne ciki?
Ismerek olyat akinek a farkas meg a flamingó
Meg én is nagykn szeretem a gepárdot,jaguárt,tigrist
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!