Help! Találtam két árva kismadarat, milyen fajták lehetnek?
Eddig lisztkukac belsejét adtam nekik meg haleleségnek szánt szúnyoglárvát... Lakótelep parkjában mászkáltak a fűben, kieshettek a fészekből, nem tudnak még repülni. Figyeltem őket, nem ment madár oda hozzájuk, nem akartam ott hagyni őket, rengeteg a macska.
Nagy nehezen, de sikerült egy kicsit enni adni nekik, meg 1-2 csepp vizet is megittak. Holnap reggel elviszem őket egy vadasparkba, de addig is szeretném tudni, mi jót tehetnék nekik.
Így néznek ki: [link]
Tengelicek. A liszkukac mehet félbevágva, nem kell kinyomkodni. Itatni külön nem kell őket, többet árthatsz vele, mint amennyit használsz. Ha mondjuk minden tizedik kukacdarabot vízbemártod, az elég, a szülők viszont nem itatják külön a fiókákat. Ha hosszabb távon nálad maradnának, akkor a kukacokat porrátört tojáshéjba vagy kalcium porba kell forgatni.
A vadaspark helyett jobban jársz, ha a 3 link közül valamelyikkel veszed fel a kapcsolatot: [link]
Tengelicnek tűnnek.
Madármentés nincs a közeledben? Jobbak lennének náluk az esélyeik.
Köszönöm a válaszokat!
Kecskeméten lakom, nem tudom, mik a lehetőségek. A vadasparktól 2 utcányira lakom, azért gondoltam rá.
Felkeresem valamelyik oldalt, köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!