Este kimentem és valami leugrott a diófárol szerintetek mi volt az? Kb olyan volt mint 1 közepes kutya a eléggyorsan szaladt el és hangosan.
A mosómedve nagyon nem rágcsáló, de a nyest, borz meg a többi se, amit itt írtak. :D
Arról nem is beszélve, hogy mosómedve nem él Európában, lehet, hogy elszökött valahonnan, de nem hiszem.
Azt olvastam, hogy tud fára mászni a borz, de nem jellemző rá.
A nyest elég gyakori állat és bár alacsony, de a farkával együtt jó hosszú, meg vastag bundája van, és amúgyis sötétben lehet, hogy nagyobbnak tűnt, mint amekkora igazából.
Szóval én a nyestre szavazok.
De amúgy mire gondolsz közepes méretű kutya alatt? Mint egy beagle, vagy?
És esetleg az láttad, hogy milyen színű volt vagy valamit még?
13-as vagyok.
Salx Narval, a kérdező írta, hogy a mosómedve rágcsáló, legalábbis én úgy értelmeztem. Olvasd vissza!
Én azt írtam lehet borz is, de akkor már inkább nyest. Elég gyakoriak (még a városokban is), és a borzokkal ellentétben gyakran másznak fára.
De ennyi erővel lehet róka is. :D Az tényleg közepes kutya méretű és tud fára mászni. :D
Amúgy szerintem itt csak te játszod az eszedet! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!