Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Este kimentem és valami...

Lallerrrr kérdése:

Este kimentem és valami leugrott a diófárol szerintetek mi volt az? Kb olyan volt mint 1 közepes kutya a eléggyorsan szaladt el és hangosan.

Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 03:12
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem anyád volt az :D
2017. jún. 30. 22:03
 12/20 Salx Narval ***** válasza:
7-es válaszadó, szerinted a nyest vagy a nyuszt a maguk 1-2 kilójával egy közepes méretű kutya látszatát kelti? Max egy közepes méretű macskával keverhetők össze este, bár a mozgásuk elég feltűnő. Rendben van én is csak találgattam, de te is.:D
2017. jún. 30. 23:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A mosómedve nagyon nem rágcsáló, de a nyest, borz meg a többi se, amit itt írtak. :D

Arról nem is beszélve, hogy mosómedve nem él Európában, lehet, hogy elszökött valahonnan, de nem hiszem.

Azt olvastam, hogy tud fára mászni a borz, de nem jellemző rá.

A nyest elég gyakori állat és bár alacsony, de a farkával együtt jó hosszú, meg vastag bundája van, és amúgyis sötétben lehet, hogy nagyobbnak tűnt, mint amekkora igazából.

Szóval én a nyestre szavazok.

De amúgy mire gondolsz közepes méretű kutya alatt? Mint egy beagle, vagy?

És esetleg az láttad, hogy milyen színű volt vagy valamit még?

2017. júl. 1. 01:15
 14/20 Salx Narval ***** válasza:
Az, hogy rágcsáló volt csak felmerült, senki nem állított semmit, akármi is lehetett. Mondjatok egy közepes kutya méretű állatot ami szóba jöhet, én mondtam egyet. Ti jöttök.:D Természetesen én sem tudom mit látott a kérdező de más se játssza az eszét.
2017. júl. 1. 18:46
 15/20 anonim válasza:
Valószínű hogy valami borz vagy menyét lehetett, ne aggódj. :) Ha betörőre tippelsz akkor meg kell hogy nyugtassalak nem az, ő nem ugrott volna le és futott volna el, annál jobban félt volna hogy észreveszed és utána mész. Ezek az állatok meg nagyon félnek ilyenkor, amiket az előttem lévők is említettek.
2017. júl. 1. 18:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyeséget de tényleg,troll mosomedve (rágcsáló) :D ,nyuszt és nyest ennyi nincs tovább.Borzot megismernéd,kurta lábú lapos izé.
2017. júl. 1. 23:43
 17/20 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Salx Narval, a kérdező írta, hogy a mosómedve rágcsáló, legalábbis én úgy értelmeztem. Olvasd vissza!

Én azt írtam lehet borz is, de akkor már inkább nyest. Elég gyakoriak (még a városokban is), és a borzokkal ellentétben gyakran másznak fára.

De ennyi erővel lehet róka is. :D Az tényleg közepes kutya méretű és tud fára mászni. :D

Amúgy szerintem itt csak te játszod az eszedet! xD

2017. júl. 2. 16:43
 18/20 anonim válasza:
Földönkívüli életforma lehetett.
2017. júl. 3. 01:09
 19/20 anonim válasza:
A Rake volt
2017. júl. 3. 10:24
 20/20 anonim ***** válasza:
A Kráken.
2018. jan. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!