A cápáknak van foguk?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 19:26
1/29 anonim válasza:
Van méghozzá jó sok.
Nem igaz,hogy nem tudod :D
2/29 anonim válasza:
Van mig ki nem verem a szájából!
Üdv. Popey
3/29 anonim válasza:
Nem, ők a fülükkel harapják le a lábad...
4/29 anonim válasza:
Szerintem ebből kiderül!!;)
5/29 anonim válasza:
De még mennyi....nézz körül, és amiket látsz azok mögött még ott sorakozik a többi.
7/29 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam XD nem fogat akartam írni ^^ hanem mást csak későn eset írtam a kérdést XD
2010. máj. 18. 20:08
9/29 anonim válasza:
Nem nem, a cápákat-, ha igazán jól megfigyeled- láthatod, hogy csupa pépeset esznek....
Csak a gyomrukban szokott összeállni fél emberré egy-egy halász vagy szörfös.:-D
10/29 anonim válasza:
Természetesen van! És ha Popey (fentebb) kiveri neki az összeset, újra kinő. Bárcsak nekünk is ilyen lenne, akkor nem lenne szükségünk a fogorvosra, csak ki kéne húzatni a lyukas, rossz fogakat és kinőne akárhányszor egy új! Tök jó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!