Valaki árulja el, miért keverik össze a gepárdot a leopárddal?
Mert mindkettö "pöttyös", és mindkettö ragadozó, és a legtöbben igen felületesek, nem veszik a fáradtságot, hogy alaposabban megnézzék mindkettöt.
(Én ugyan nem vagyok zoológus, csak egy érdeklödö ember, de szerintem elég szembeötlö a különbség.)
Költői kérdésre (főleg hogy leírtad hogy amúgy tudod mi a különbség) költői válasz: Honnét tuggyam miér' keverik össze :D
Tényleg akarsz ilyenekkel foglalkozni? Vagy csak zavar azon emberek mély intelligencia szintje akik nem tudják a különbséget? Vagy magyarázd el nekik, vagy próbálj meg együtt élni a tudattal hogy van aki nem tudja és emiatt már életre sem méltó szánalmas alak..
Hát aki nem tudja hogy mi a különbség a gepárd és a leopárd között, az szerintem egyáltalán nem is ért az állatokhoz...
Én se értem hogy miért keverik össze, pedig a gepárd nem mászik fára, mellesleg sokkal gyorsabban fut, és kisebb, soványabb testalkatú, maximum 75 kiló, a leopárd akár 130 is lehet, majdnem a duplája. Emellett a foltjaik se egyformák, és a gepárdnak a feje is más formájú, mellesleg a szemei alatt egy-egy fekete csík húzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!