Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Normális az hogy az egerek...

Normális az hogy az egerek megeszik egymást?

Figyelt kérdés

A padlástérben rohangáltak az egerek ezért kiraktam egy csapdát. Az első 2 teljesen jó állapotban megdöglött.

Találtam egy 3.-at, ennek a többi egér kirágta az agyát meg az összes belső szervét, csont-bőr maradt csak.

Ezek ilyen dögevő kannibál állatok? Szerintem kb 3-4 órája lehetett halott a kisegér :O

Nagyon gyorsan szaporodnak lehet hogy itt az ideje felgyújtani az egész házat? Egyáltalán hogy jutnak be?

2016. nov. 30. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs mást enniük akkor bármit felzabálnak. A hörcsögök pl, a saját lábukat rágják le ha beszorul valahová.
2016. nov. 30. 18:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam, köszi. Azt hittem, hogy a helyi chupakabra-egér.

Még egy kérdés: Ezek mennyire fertőzőek? Én csak bezacskózott kézzel merek hozzányúlni még az egérfogóhoz is.

2016. nov. 30. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem fogsz meghalni ha csupasz kézzel hozzá érsz de inkább használj, zacsit vagy kesztyűt, higiénikusabb és ugye jobb a bajt megelőzni.
2016. nov. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!