Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ma összefutottam egy vaddisznó...

Ma összefutottam egy vaddisznóval. Lehet, hogy oda ellett? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kutyasétáltatás közben a kutyám szagot fogott és bevágott a bozótosba. Előszeretettel rohan őz, nyúl vagy róka után, de ha hívom, visszajön. Azr gondoltam, most is ilyesmi történt. De pár másodperc múlva kirohant a bozótból egy vaddisznóval a nyomában. Azt hittem, összecsinálom magam. Teli torokból üvöltöttem és sikítottam, mire a vaddisznó visszaszaladt a sűrűbe. Persze kutyám megint utána, nagy röfögés, de hívtam, jött és futottunk hazáig. A disznó nem követett. Lehet, hogy ott ellett le valahol? Agyara nem volt, tehát gondolom nőstény volt. 20 éve járok arra majdnem minden nap, de sosem találkoztam még vaddisznóval. Főleg,hogy ez nem is erdő, hanem egy működő kőbánya alatti kis akácos. Mit kereshetett ott? Most akkor hetekig ne is menjek arra? Szerintetek ha kölykei lennének, annyiban hagyta volna a dolgot?

2016. máj. 9. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%
Járj testvéremmel az erdőbe, tőle fél a vaddisznó! Egyszer haverommal rezsővel, meg tesómmal voltunk az erdőben, rezső meg én lemaradtunk, mert a nagy langaléta tesóm kemény tempót diktált, nagy röffenés oda szaladtunk rezsővel, és tesóm ott birkózott a disznóval a bokorban. Kicsavarta a csülkeit, mind a 4 et eltörte, aztán felkapta a disznót és a térdén szettörte a gerincét, majd a még élő disznó szájába nyúlt, és puszta kézzel kettétépte, az egyik részét felénk nyújtotta- kértek? Mondtuk jah, tüzet csihooltunk, megsütöttük, bezabáltuk. Mérleg sajnos nem volt nálunk, ezért később a saját bélsarunkat mértük meg, így meghatározva a disznó súlyát, ami 154 kg volt
2016. máj. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!