Miért van mindenki annyira oda a vombatokért? Mi benne az annyira cuki?
Figyelt kérdés
Szerintem nem az. Elég agresszívak ahogy én tudom. Lásd: Írd be YouTube-ba hogy Wombat Fight. Valaki adjon választ nekem. Kössz2015. máj. 5. 17:33
1/9 anonim válasza:
Személy szerint én még nem is ismertem eddig ezt az állatfajt. De most, ahogy elsőre láttam, nekem cuki. Nehéz ezt leírni, hogy miért cuki. Agresszívak, az lehet, de kis tömör teste, cuki pofája miatt cuki :D
2/9 abszolútkatica válasza:
Köszi #1 , régen szerintem is azok voltak kérdező. De azóta egy kedves ismerősöm megutáltatta velem :((
3/9 anonim válasza:
Azért,mert kis kerek,tömzsi,és az ember ösztönösen cukinak találja,nem véletlenül olyanok a babák amilyenek,születés után.
Egyébként nekem személy szerint nem kellene,én beérem a biglimmel:)
4/9 anonim válasza:
El kell engedni, s akkor az lesz a szabad vombat.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is cicás vagyok. :D Nem támadnak csak ha te is bántod és nem eszik annyit, na meg nem túrja fel a kertet :D
2015. máj. 10. 11:24
7/9 anonim válasza:
Azért szeretik az emberek, mert nagy, pufi és szőrös, mint egy plüssállat. Lehet, hogy agresszív, de ez senkit sem érdekel. Nagyon sok ember egy állatfajt a kinézete miatt szeret és nem veszik figyelembe a viselkedést.
8/9 anonim válasza:
#7 vagyok
És szerintem is nagyon cukik : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!