Nemmind1neked? kérdése:
Melyik volt a legnagyobb az összes dinoszaurusz közül?
Figyelt kérdés
Méretben érdekelne.2014. dec. 15. 17:38
1/10 anonim válasza:
Ilyen kérdésnél nagyon jó segítség ám a google...
Ez egyik dínó ezért volt leg, a másik azért, ráadásul ide hiába írjuk be a nevét, tudod, hogy is nézhetett ki?
Apatosaurus
2/10 anonim válasza:
Szia!
Legújabban(1993 lelet) az Argentinosausrus.
3/10 anonim válasza:
Ha beírod a google-be, hogy biggest, akkor azzal folytatja egyből, hogy dinosaur. Az ilyen kérdésre sokkal hamarabb választ találsz valamelyik keresővel.
Dreadnoughtus volt a legnagyobb jelen tudásunk szerint.
4/10 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy a 2. válaszolónak volt igaza. Most néztem csak át a két faj leírását, az Argentinosaurus sokkal nagyobb volt. Nem értem, hogy miért kiáltották ki akkor a Dreadnoughtust a legnagyobbnak a cikkben. 3. voltam.
5/10 anonim válasza:
A legnagyobb sauropoda dinosaurus az Amphicoelias volt.
6/10 anonim válasza:
A legnagyobb aminek viszonylag jó leletei vannak az Argentinosaurus (hiába kiáltotta ki a média az újonnan felfedezett Dreadnoughtust a legnagyobbnak), vagy az Amphicoelias, de annak a fosszíliája elveszett és csak egy rajz maradt fennt róla.
7/10 Ay carramba! válasza:
Ugye egy állat méretét a súlya alapján határozzák meg. Az Amphicoelias becsült súlya 122,4 (!!!) tonna, mig a Bruhathkayosaurus becsült súlya 126 tonna(!!!).
8/10 anonim válasza:
Utolsó, ezek eléggé kétségesek, az Amphicoelias fosszíliájáról csak egy rajz maradt fenn, a Bruhathkayosaurus fosszíliája npedig lehet, hogy igazából csak egy fatörzs. Jelenleg az Argentinosaurus és a Puertasaurus a legnagyobb, amiknek viszonylag jó leletei vannak.
9/10 Ay carramba! válasza:
Utolsó eltti vagyok, igazad van, mert még nem bizonyitott 100%-osan a létezésük.
10/10 anonim válasza:
Argentinosaurus
Tömege elérte a 75 tonnát
35 m hosszú
Hosszú nyaka kb. 6 tonna volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!