Szerintetek melyik a leggonoszabb állat?
Sztem a kígyó és a réti sas. Utóbbi főleg emiatt a kép miatt: (CSAK ERŐS IDEGZETŰEK NÉZZÉK MEG) [link]
Szegény kacsa... :(
szerintem a Csirke
gyakorlatilag mindent megesznek.Kikezdik a saját fajtársaikat is ha az gyengébb beteg vagy épp már elpusztult
elhullott vagy sérült madarakat sem kímélik.
Hagyd már azt a szerencsétlen sast azzal a kacsafejjel... Ne legyél már ennyire buta! Mikor a legcukibb oroszlánkölykök húzgálják szét a bölények beleit és marakodnak a legfinomabb véres cafatokon, az nem akaszt ki? Vagy ahogy a halak a bomló állatmaradványokat cuppogják szét? A hangyák kibeleznek minden elhullott rovart. Konkrétan széthordják a belsőségeit... De szerencsétlen sas milyen gonosz, amiért levadászott egy kacsát magának meg valószínűleg a fiókáinak...
De tudod mit? Nagyon gonoszak az állatok, amiért próbálnak túlélni és fenntartani a fajtájukat.
Bezzeg az emberek, ők csak iszonyú buták, mert ilyen idióta kérdéseket írnak ki gyakorikérdésekre...
Én is azon az állásponton vagyok hogy ezt ketté lehet választani. Ami kedvtelésből öl az gonosz, ami élelemszerzés céljából az nem.
A képet látható sas sanszos hogy nem kedvtelésből és szórakozásból kapta el azt a kacsát, hanem azért hogy megegye és a fiókáinak is vigyen belőle. Most az egy dolog hogy a fotós pont úgy kapta le hogy egy kacsafejet tart a csőrében, de azt is vagy ő vagy a fiókái fogják megenni.
Viszont pl. a macska valóban képes kedvtelésből ölni. Nálunk nem egyszer kapott el galambot amiből nem is evett, csak ráncigálta mindenfelé és bökdöste.
Egy állat nem tudja, hogy amit éppen csinál az gonosz dolog-e vagy sem. Az emberek viszont tudják mikor gonoszak, ez nagy különbség.
Ahogy pl. ha egy kétéves meghúzza a macska farkát, ő se tudja még, hogy ez nem helyes, mert fáj a cicának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!