Ti milyen állatok lennétek?
Figyelt kérdés
Én vagy farkas vagy feketepárduc,mert a farkas falkában él,a párduc pedig kitűnő vadász és gyönyörű. TI IS INDOKOLJÁTOK MEG!2014. aug. 27. 20:55
11/21 anonim válasza:
Sárkány, mert így jó pár ember megpörkölhetnék :D
12/21 anonim válasza:
medve
nyugis, nagy és sokat alszik:)
13/21 anonim válasza:
Én a mai világban egy olyan állat lennék szívesen, amit még az ember nem fedezett fel. Mert a többinek már nem sok nyugta van tőle. Vagy kihaltak, vagy a kihalás szélén állnak, vagy bezárják, tenyésztik őket, kísérleteznek rajtuk, vadásznak rájuk stb.... Életterek tűnnek el. Egyre kevesebb élhet valóban szabadon.
14/21 anonim válasza:
Kerecsen, vagy kardfogú tigris (homotherium). Ha ér. Mindkettő gyönyörű ragadozó, kiemelkedő tulajdonságokkal.
15/21 anonim válasza:
Én farkas lennék, mert az egyik kedvenc állatom. Gyönyörűek. Imádom őket.
16/21 anonim válasza:
Ember :) Hisz gondoljunk bele falkában él,nincs természetes ellensége és ezen felül még okos is....a Föld ura...
17/21 anonim válasza:
Megalodon mert sokáig él és akár 20 méternél is nagyobbra nől meg , azért mert ragadozó és persze nincs természetes se emberi ellensége
18/21 anonim válasza:
Persze abba senki nem gondol bele, hogy megfelelő agy hiányában nem nagyon tudna örülni se új testének...
20/21 anonim válasza:
Nagy fehér cápa mert az a kedvencem. És mert jó lehet a vízben élni, védett, van hatodik érzéke, elég okos és érző lény meg nem kell azon aggódni hogy normális párt találj magadnak mert úgysem tart sokáig egy kapcsolat. Meg mert gyors és erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!