Algyő környékén lehetséges az hogy elengedett valaki egy krokodilt-aligátort?
Tegnap kb olyan 3 óra körül rokonommal horgásztunk
kb úgy 10 perce voltunk lent amikor a tőlünk 6 méterre lévő
egyik ágnak hitt tárgy megmozdult olyan 1,5-3 méter között lehetett a parttól úgy 10 méterre volt egy kis tisztáson ami homokos volt és pontosan odasütött a nap, felállt és
rettentő gyorsan beszáuldott a vízbe egy nagy csobbanás után el is tűnt.Mi megrémültünk és gyorsan összepakoltunk
és hazasiettünk.
szia!
Mekkora volt mag az állat kb? lehetett valamilyen elengedett varánusz is. Sajnos mostanában gyakran találnak aligátorteknőst, sőt a múltkor még egy keselyűteknőst is befogtak, ami igen veszélyes lehet.
Ha érdekel a dolog, akkor csalihúst kell kitenni, és várakozni egy kamerás telefonnal. Én már manapság semmin sem lepődnék meg.
Esetleg ritkább hazai állat, pl hód nem lehetett? Vagy vidra? Tudom, hogy nem hasonlít, de talán?
esetleg vidra de elég hosszú farka és lábai voltak
a farka inkább krokodilos mint vidrás de a feje nem olyan túl hosszú de azért nem is rövid (azt nem mondom hogy 100% igy nézett ki de messziről úgy tűnt igaz csak pár másodperc volt az egész de azért láttunk belőle valamit) a méretét sem tudom pontosan nem mértük hanem rögtön elmentünk onnan
Szerintem varánusz volt, már volt ilyen eset, hogy krokinak néztek egy szavanna varánuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!