Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek egy grizzly és...

Szerintetek egy grizzly és egy kafferbivaly harcából ki kerülne ki győztessen?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a természetben nem találkozhatnak,de most tegyük fel hogy igen. Szóval iszonyú erős állat mindkettő: a kaffer bika egy hím oroszlánt is simán megfingat,de szerintem a medve kicsit erősebb. A medve egyébként teheneket is elejt(bár gondolom azok a bivalynál gyengébbek.) Egyébként a jegesmaci vs grizzly csatába ki nyerne ?

2014. júl. 7. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
sima bivalyokkal szokott találkozni a természetben is, szerintem a medve győzne mivel izmosabb,vastag a bőre is és hatalmas fogai/karmai vannak de a bivalynak viszont csak a szarva van ott fegyvernek
2014. júl. 9. 00:13
 2/3 anonim válasza:
100%

A bivalynak nem csak a szarva fegyver, hanem a nagyobb testsúya is. A medve nehezen jutna fogáshoz, hacsak meg nem lepi a bivalyt.

A kifejlett jegesmedve 2*-3* nagyobb is lehet a grizlynél. Előny nála:-)

2015. ápr. 16. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

A jegesmedve mikor nagyobb kétszer-háromszor egy grizzlynél? A grizzly átlagosan 300-400 kiló, a jegesmedve átlagosan 500-600.

Egyébként én a bivalyra szavazok. Még 3-4 oroszlán is alig tud leteríteni egy bivalyt, ami kb. 570-760 kilót jelent. Mint említettem, egy átlagos grizzly 300-400 kiló, egy bivaly pedig átlagban is több mint 750 kiló, tehát kb. kétszer nehezebb a medvénél. Egy bivaly marha erős, akár 3 oroszlánt is képes egyszerre megszégyeníteni, így rá szavazok. A sikerének a szarva a kulcs, a két szarv csücske közti távolság 1 méter is lehet, és baromi hegyesek.

A jegesmedve és grizzly közti harcban a jegesmedve nyerne, ez nem kérdés.

2017. aug. 1. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!