Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha befogadnék 2 gyenge őzikét...

Ha befogadnék 2 gyenge őzikét akkor őket megtarthatom mint haszonállatot? (pl: disznó, tyúk, tehén stb)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 07:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az őzbakok (a hím őzek) ahogy ivaréretté válnak, veszélyesek lesznek, párzási időszakban nagyon agresszívek, és "életre-halálra" küzdenek. Menstruáló nőkre különösen veszélyesek (nem vicc! a megváltozott szag miatt, amit ők éreznek).

Szóval én otthon nem tartanék őzet.

2014. máj. 6. 12:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat nagyon hálás vagyok érte ám szerintem érdekes törvények vannak itt minden az államé és mi csak nézhetünk hátha dob egy csontot az állambácsi!!!.. Továbbá úgy látom példa könnyebb vadászati engedélyt kapni és lelőni az állatot mint befogadni felnevelni és szaporítani
2014. máj. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!