Magyarországon lehet legálisan csimpánzt tartani házi kedvencnek?
Na ezt gyorsan kijelentettétek, hogy nem. :) De igen! Mindent tudsz tartani, pénz kérdése, mint minden a világban. Viszont az igaz, hogy felnőtten veszélyes, hisz a csimpánz 8× erősebb mint egy felnőtt férfi. És néha szeszélyes, rossz kedve van, stb. Ezen kívül rengeteg betegséget hordoz, ami ránk is veszélyes.
De az eredeti kérdésre: Ha "korlátlan" anyagi lehetőségeid vannak, ( több 10 M ) akkor tarthatsz. Építesz egy törvényben előírt kifutót, alkalmazol szakszemélyzetet, és már is esélyes vagy. De ha arra gondoltál, hogy a nyolcadikon egy kétszobás panelban, azt felejtsd el. :)
Gondolom nem....viszont :D
Mikor anyum fiatal volt, vidékről beköltözött a városba egy bérházba és mesélte, hogy a szomszédjában lakott egy nő, akinek volt egy csimpánza. Egyszer otthon hagyta egyedül a makit és a 400E forintos bundáját széjjeltépte. Gondolhatod hogy örülhetett a nőci neki :D Ez nem kamu!!! Először én se hittem el mikor mesélte nekem, mert ugye mégiscsak egy vadállatról van szó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!