Megtarthatom a rókát?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap az erdőben találtam egy kicsi rókát, körülbelül 1max 2 hónapos lehet, a földön feküdt életjelet alig adott magáról. Talán elkeveredett vagy az anyja elpusztult már nem tudom, hazahoztam mivel nagyon sajnáltam volna a sorsára hagyni szegény állatot hiszen nem tehet semmiről. Már jobban van és szeretném megtartani mint ha egy kutya lenne, természetesen ha lehetséges elvinném oltásra stb. Van erre mód, vagy semmiképp sem tarthatom meg?2013. nov. 5. 21:30
11/12 istuka13 válasza:
nem jo otlet mert vadallat es barmikor megvadulhat es abbol gondok is lehetnek.
12/12 anonim válasza:
Jó sok komment van, de nyugodtan megtarthatod a róka szelidíthető és az anyjától elkeveredhet, az anya pedig nem fogja ott hagyni a többi kicsit, hogy eljöjjön ezért. Tanult valaki arról, hogy miért fehér a rókának a farka vége? Azért, hogy a kölyök kövesse az anyja nem találta volna meg valószínűleg elpusztult volna amúgy egy baj van vele, hogy kötelező az engedély,de nagyon sok ember van a világon aki ugyanígy talált rókát és megtartotta semmi gond nem lesz vele, ha nem bántod és úgy neveled fel, mint egy kutyát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!