Rozsomák vagy Puma?
Hát beraktam néhány videót, úgy látszik nem nézted meg őket, ahogy a farkasok mikor többen vannak, akkor is meghátrálnak a rozsomák elől. Amikor meg összeverekednek, akkor a 60kg-os farkas nem tudja megölni és inkább odébáll...
Egy szóval nem mondtam, hogy a farkas erősebb mint a rozsomák, sőt, pont az ellenkezőjét mondtam. Azt hoztam fel a rozsomák mellett, hogy szívósabb és keményebb, ami a videókon meg is látszik, ahol 3-4 farkast elzavar, de van ilyen fekete medvével, grizzlyvel és jegesmedvével is.
Az pedig hogy vadászik, nem kifejezés. Még egy kifejlett rénszarvast is megtud ölni, amit télen meg is valósít, amikor a szarvasok csülke alatt beszakad és a rozsomák utol tudja őket érni. Ha nincs hó, akkor a sebesség miatt csak a borjakra vadászik, de az anyaállat nem támad neki, mert őt is leterítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!