Magyarországon lehet tartani vízilovat?
Figyelt kérdés
Mondjuk speciális engedélyekkel egy jó nagy kerti tóban.2013. aug. 1. 10:29
1/7 anonim válasza:
Azt ugye tudtad ,hogy a viziló áll az afrikai hierarchia csúcsán? Az a legveszélyesebb szárazföldi (és vizi) állat viccen kívül. Kinyírja még a krokodilt is egy embert meg egyenesen szétszaggatna.
Szóval nem nem kapsz rá engedélyt
2/7 anonim válasza:
Víziló egyáltalán bírja a telet? Erre is gondolni kell.
3/7 anonim válasza:
Inkább oroszlánt kellene tartanod.
4/7 anonim válasza:
Sztem nem de ha állatkertben dolgozol akk örökbe lehet fogadni de csak kizárólag az állatkertben tarthatod és csak te gondoskodhatsz róla .Amm tényleg veszélyes a víziló.
5/7 anonim válasza:
Néha nem tudom, hogy a kérdező ilyenkor tényleg komolyan gondolja-e a kérdést...
6/7 A kérdező kommentje:
A kérdést komolyan gondoltam, a vízilótartást nem. Pusztán érdekelnek a vélemények.
2013. aug. 2. 17:03
7/7 anonim válasza:
basszameg..ilyen okrok aztan ki tudnak boritani!!
minek a jo budos k**va eletbe kell neked vizilo???
1.az afrikai allatok kozul ok okozzak a legtobb halalesetet.
2.nem lehet kapni SEHOL
3.tobb millio forint kellene csak a tartasahoz,nembeszelve az engedelyrol
4.telen megfagyna
5.nem vagy szakerto hogy ismerned a tulajdonsagait.
6.meg egy oroszlan is jobb haziallat mintt egy vizilo
7.tudnal neki piztositani tavat??
8.de most komolyan minek tartadnad??
9.HANY EVES VAGY?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!