Milyen állat nyoma lehet?
Pár napja Miskolc környékén barlangásztunk (Szeleta-barlang, Kecskelyuk), és egy érdekes nyomot fotóztam. Nem igazán tudom beazonosítani, ezért, ha valaki ért hozzá, örülnék, ha megmondaná, milyen állat nyoma lehet ez. 2 nyom volt egy más után, a többit elmosta az eső.
Szia. Nem vagyok nagy nyom szakértő, sőt... de mivel az első válasz értelmetlen hülyeség, amivel azt hitte a válaszoló, hogy vicces lesz, de aztán mégse, ezért inkább írok, még ha hülyeség is, de lehet, hogy jó.
Most nézegettem neten hogy milyen állat lehet, meg van egy listám a magyar vadak lábnyomairól, de egyik sem hasonlít rá.
De szerintem, ha nagyon érdekel a dolog, akkor a neten találsz róla valamit, vagy ha gondolod írj egy vadászoldalra, ott biztos, hogy tudnak segíteni.
ez egy őz lábnyom ami vagy már túlsokat nőtt és eldeformálódót vagy csak meg csúszott
pontosan eltudnád mondani a helyét vízszintes volt e a nyom helye stb
Igen, mi is gondoltunk arra, hogy belelépett a nyomába. Gondoltunk vaddisznóra, szarvasra, őzre. Vízszintesen volt a nyom sáros, vizes talajon. Látszik a képen is, hogy sár van, a barlangba is amikor mentünk be, a víz folyt kifelé.
Én is végignéztem nyomokat a neten, de nem igazán tudtam beazonosítani.
Az biztos, hogy patás állat, szóval nem farkas, róka, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!