Bambi szarvas vagy őzfiú?
11/21 anonim válasza:
2010. jan. 23. 18:43
A könyvben őz.De mivel a Walt Disney csinálta a rajzfilmet és amerikában nincsenek őzek ezért szervas lett belőle.
2010. máj. 7. 15:02
A rajzfilm készítői őzeket rajzoltak, mielőtt megrajzolták volna a filmet. Bambi őz. Egy szarvas sincs a történetben.
[link]
[link]
2010. máj. 7. 19:21
Az apja eléggé szarvasosnak tűnik. Olyan és akkora agancsa szerintem nincs egy őznek.
2010. máj. 12. 13:05
15/21 anonim válasza:
szerintem őzike.
az anyja őz az apja meg szarvas az lehet?
húúú
jó kérdés....
szerintem őz és lány
2010. máj. 27. 14:46
Utolsónak, hogy a ménkűbe lehetne lány? "Megszületett az ifjú herceg". Az apja is a hatalom és a fenség miatt néz ki szarvasnak, egyébként őz az is.
2010. máj. 27. 20:13
amerikai szarvas.
Ilyen: ( nem a szakállas :) )
[link]
2010. jún. 21. 23:38
Egyszerűen nem hiszem el, hogy még vannak, akik szarvast mondanak. Tény, abban igazuk van, hogy az Erdő Hercege valóban szarvasnak néz ki, azonban az is őz. Legalábbis a regény szerint. Azonban a hatalom miatt szarvassá tették, én viszont ragaszkodom a regényhez. BAMBI ŐZ.
[link]
2010. jún. 22. 08:45
19/21 anonim válasza:
A könyvben őz volt, de az amerikai rajzfilmben fehér farkú szarvas lett, mert az USA-beli gyerekek nem ismerik az európai őzet.
Amúgy az őz is egy szarvasféle: [link]
(csak a köznyelvben a gímszarvast értik szarvas alatt.)
2010. júl. 25. 00:48
"Bambi az egy genetikai hulladék. Fiatal korában őz idősebb korában Amerikai fehér farkú szarvas."
Vadgazda tanárom
Tehát bambi az hülyeség, mese! és nem őzfiú hanem baknak hívják az őz hím nemű egyedét!
2011. ápr. 3. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!