Őz van a kertünkben mit tegyek?
Vidd vissza oda ahonnan jöhetett.
L/22
Engedd ki, vagy kínáld meg ebéddel:D
Ne félj, nem harap:P (csak rúg...)
Jéééé!!!
Hogy eltüntették a válaszomat!!!
Csak annyit hagytak meg belőle: vidd vissza ahonnan jöhetett...
Denagyonjókvagytokmárköszi!!!! :@
NE Simogassátok meg!
NE Nyúljatok hozzá!
Majd értejön a manája vagy az apja és kivezeti. Holnap reggelre megtanulja átugrani a keritést, esetleg ha van kapu akkor célszerü nyitva hagyni neki. Ne zavarjátok el mert megrémülhet!
17:51-es vagyok, szia!
Kis magyarázattal kell kiegészitenem az elözö velös mondanivalómat!
Ha az öz pici és össze van gömbölyödve akkor azért nem szabad megfogni, megsimogatni, elhurcolni a kis fekhelyéröl mert a mamája nem találja meg, vagy ha meg is találja akkor elhagyja mert idegen szagú. És el is pusztulhat igy a kicsi.
Pl.:Budakeszi erdöben többször találtak kirándulók kis özgidát feküdve a földön összegömbölyödve és bevitték a vadasparkba, hogy találták az elhagyott özikét. A vadaspark nem gyöz mindig figyelmeztetni mindenkit, hogyha ilyen özeket talál akkor ne nyúljon hozzá pont a miatt amit az elöbb leirtam s mert annyi megfogdosott és elidegenült özet nem tud már befogadni és felnevelni a vadaspark!
Ha felnött és nem félös- hagyja magát megsimizni akkor én is megsimizném, de kicsit vagy növendéket semmiképpen se!
Semmit. Ahogy bejött úgy ki is tud menni...
Szerintem ne menj a közelébe,mert az őz nem játék és nem őzike...
Akár meg is ölhet, ha megpróbálod megfogni,megsímogatni,ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!