Szerintetek ki lehet gáncsolni egy medvét? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy haverom és megvan győződve róla hogy a maga 190 centiméterével és 76kiló grammjával simán fejbe rúg egy medvét és akár ki is tudja gáncsolni. Szerintetek ennek mennyi az esélye?
"Nem csak egy kifejlett, hanem egy 3 éves ivarérett jószág is megrakja a rendesen a kérdező haverját, főleg ha a fejét, vagy a lábát rugdossa."
Nem vitás, csak érzékeltetni akartam a magasság és súlybeli különbséget:) Amúgy elképzelem, ahogy a kérdező ismerőse áll a kétlábra ágaskodó medve hóna alatt, és próbálja a lábát beakasztani a medve lábába.
2013. márc. 13. 08:30
13/25 Robi.88. válasza:
Szerintem a halálra csikizés is rajta van a hogyan oljunk\tegyunk ártalmatlanna egy medvét listan!!
2013. márc. 13. 08:34
14/25 anonim válasza:
Ez természetesen lehetseges, de csak akkor, ha a haverod Chuck Noris egyik kozeli vérszerinti rokona, vagy ha épp Chuck Noris a haverod :))
2013. márc. 13. 08:38
15/25 anonim válasza:
Robi 88 vagy ki....a csikizes rossz, es buz|s megoldás :S
2013. márc. 13. 08:40
16/25 Tom Benko válasza:
Elképzeltem, nem kellett volna. Szerintem menjetek el Veresegyházára, és nézzétek meg, mekkora is valójában egy medve.
2013. márc. 13. 08:42
17/25 Robi.88. válasza:
15ös csak érzékeltetni akartam a két módszer hatásosságát! egy medve ellen egy ember önmagában mit érhet, max vmi komoly vadászpuskaval jó helyre betalálva van esélye....
2013. márc. 13. 08:52
18/25 Antimod válasza:
Szerintem elgáncsolni nem lehet, mivel alacsonyan van a súlypontja, és a lábai is vastagok.
Fejberúgni természetesen lehet, de arra ne számítson, hogy ezzel véget ér a küzdelem. Inkább csak elkezdődik.
2013. márc. 13. 09:11
19/25 anonim válasza:
Képzelem azt az epic fight-ot:
A srác fejbe rúgja a macit,és keményen be feszít,majd maci le kever neki egyet és Battle K.O.
2013. márc. 13. 19:44
20/25 anonim válasza:
tudományos tény hogy biztonsággal, siman kigancsolhato egy kifejlett medve de csak akkor ha tepőzaras gumicsizma van rajtad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!